Programi i studimit të ciklit të tretë Doktoratë në “Shkenca Sociale dhe të Sjelljes”, pranë Fakultetit të Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare është program i riorganizuar i Doktoratës në “Shkenca Sociale” me Urdhër të Ministrit Arsimit dhe Sporteve, Nr. 111, datë 04/03/2022.

KRITERET E PRANIMIT NË PROGRAMIN E STUDIMIT

Aplikanti duhet:

  • Të ketë fituar diplomën ‘Master i shkencave” ose “Master i Arteve”, apo diplomë të barasvlershme të fituar jashtë vendit dhe të njohur nga organet kompetente, në fushë të njëjtë ose të përafërt me studimet e doktoratës;
  • Të ketë njohje të gjuhës së huaj (anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht ose spanjisht) në nivelin B2, vërtetuar përmes testeve të njohura ndërkombëtare të cilat i përkasin një periudhe jo më vonë se 2 vjet nga koha e lëshimit të tyre. Nëse individi ka fituar një diplomë të një programi studimi të kryer në një nga këto gjuhë, diploma e fituar shërben si dëshmi për plotësimin e këtij kriteri.
  • Të ketë notë mesatare të përgjithshme në ciklin më të lartë të studimeve 8 e lart, e llogaritur në bazë të grup-lëndëve karakterizuese të programit të studimit.
  • Të jetë personel akademik i Universitetit Europian të Tiranës, ose personel akademik në një tjetër Institucion të Arsimit të Lartë, ose personel kërkimor në një institucion të kërkimit bazë ose të zbatuar.
  • Të marrë përsipër përmbushjen e standardeve shkencore, akademike, ligjore dhe etike.
  • Aplikanti duhet të hartojë një Projekt propozim bazuar në fushat e detajuara të programit të doktoratës dhe projektit kërkimor të drejtuesit të grupit, preferuar nga ai për udhëheqje.

Fushat e detajuara të programit të doktoratës, drejtuesit dhe projektet kërkimore

NËNFUSHAFUSHAT E DETAJUARA TË PROGRAMIT DOKTORAL

ISCED Code
031

SHKENCA SOCIALE
DHE
TË SJELLJES

ISCED Code
0311
EKONOMIKS
(Ekonometri,Histori ekonomike, Ekonomiks, Ekonomi ndërkombetare, Makro ekonomi, Politikë ekonomike. Buxheti kombëtar)
ISCED Code
0312
SHKENCA POLITIKE DHE EDUKIM QYTETAR
(Edukim qytetar;
Të drejtat e njeriut; Marrëdhënie ndërkombetare; Studime të paqes dhe konflikteve; Histori Politike; Shkenca Politike; Politikat publike)
ISCED Code
0313
PSIKOLOGJI
(Shkenca konjitive, Psikoanalizë, Psikologji, Psikoterapi)

ISCED Code
0314

SOCIOLOGJI DHE STUDIME KULTURORE
(Kriminologji; Gjeografi kulturore; Studime kulturore; Demografi; Etnologji; Studime gjinore; Gjeografia humane; Kulturat rajonale; Antropologjia sociale; Teorite e konflikteve sociale;Sociologji)

Për informacione të mëtejshme  kontaktoni: [email protected]

PUBLIKIME DOKTORALE

Doktoranti
Adelina Kakija (kliko këtu)
Adem Shala (kliko këtu)
Adil Kultu (kliko këtu)
Adnan Limani (kliko këtu)
Adriana Qafa (kliko këtu)
Aferdita Dervishi (kliko këtu)
Aferdita Maho (kliko këtu)
Aferdita Nimani (kliko këtu)
Aferdita Tepshi (kliko këtu)
Aferdita Thaci (kliko këtu)
Agim Derguti (kliko këtu)
Agim Kasaj (kliko këtu)
Agim Kastrati (kliko këtu)
Agron Bajri (kliko këtu)
Agron Ibrahimi (kliko këtu)
Ahmed Fatih Ersoy (kliko këtu)
Ahmed Kalaja (kliko këtu)
Ahmet Nuredini (kliko këtu)
Aida Mosko (kliko këtu)
Aida Saraci (kliko këtu)
Aida Zhupa (kliko këtu)
Alban Malia (kliko këtu)
Albana Metaj-Stojanova (kliko këtu)
Albina Paja (kliko këtu)
Aldo Shkembi (kliko këtu)
Aleks Nikolli (kliko këtu)
Aleks Palnikaj (kliko këtu)
Alfred Balla (kliko këtu)
Alfred Lela (kliko këtu)
Alisa Bicoku (kliko këtu)
Alket Dino (kliko këtu)
Alketa Molla (kliko këtu)
Alma Shehu (kliko këtu)
Alma Vogeli (kliko këtu)
Altin Uka (kliko këtu)
Altin Zefi (kliko këtu)
Amarda Cano (kliko këtu)
Amarilda Xhaferi (kliko këtu)
Ana Dhamo (kliko këtu)
Ana Kekezi (kliko këtu)
Andi Dura (kliko këtu)
Andja Levanaku (kliko këtu)
Anduena Gjevori (kliko këtu)
Anisa Proda (kliko këtu)
Anita Bardhi (kliko këtu)
Anjeza Xhaferaj (kliko këtu)
Antoneta Gjolena (kliko këtu)
Arben Hysi (kliko këtu)
Arberore Bicaj (kliko këtu)
Ardian Berisha (kliko këtu)
Ardian Ramadani (kliko këtu)
Ardian Tana (kliko këtu)
Ardian Uka (kliko këtu)
Ardvin kraja (kliko këtu)
Ariana Xhemajli (kliko këtu)
Arianit Krypa (kliko këtu)
Ariola Kaza (kliko këtu)
Arsiola Dyrmishi (kliko këtu)
Arjan Gjini (kliko këtu)
Arjan Hoxha (kliko këtu)
Arjan Qafa (kliko këtu)
Arjanit Jakupi (kliko këtu)
Arsen Kllogjri (kliko këtu)
Arsim Benguca (kliko këtu)
Arsim Gjinovci (kliko këtu)
Arta Mehmeti (kliko këtu)
Artan Haziri (kliko këtu)
Artan Manushaqe (kliko këtu)
Artan Nimani (kliko këtu)
Artan Qerkini (kliko këtu)
Artan Spahiu (kliko këtu)
Arti Omeri (kliko këtu)
Asllan Vrapi (kliko këtu)
Aulenti Guri (kliko këtu)
Aurora Balukja (kliko këtu)
Aurora Binjaku (kliko këtu)
Aurora Ndreu (kliko këtu)
Avis Andoni (kliko këtu)
Ayşe Kutlu (kliko këtu)
Aziz Rexhepi (kliko këtu)
Azra Zmijanej (kliko këtu)
Bahri Hyseni (kliko këtu)
Bajram Fejzullahu (kliko këtu)
Bajram Ibraj (kliko këtu)
Bashkim Rrahmani (kliko këtu)
Bekim Avdiaj (kliko këtu)
Bekim Stafai (kliko këtu)
Bernina Kondi (kliko këtu)
Besart Kadia (kliko këtu)
Besarta Vladi (kliko këtu)
Besarta Zhaku Kondri (kliko këtu)
Besim Arifi (kliko këtu)
Besim Kelmendi (kliko këtu)
Besim Kusari (kliko këtu)
Besim Limani (kliko këtu)
Besjana Tosuni (kliko këtu)
Besnik Hajdari (kliko këtu)
Besnik Zekaj (kliko këtu)
Bledar Mustafaraj (kliko këtu)
Blendi Dibra (kliko këtu)
Blendi Himci (kliko këtu)
Blendi Lami (kliko këtu)
Blerim Olluri (kliko këtu)
Blerina Aliaj (kliko këtu)
Blerina Dodaj (kliko këtu)
Blerina Sadiku (kliko këtu)
Blerjana Bino (kliko këtu)
Blerta Aliu (kliko këtu)
Brikena Dhuli (kliko këtu)
Brikenda Vokshi (kliko këtu)
Burim Mexhuani (kliko këtu)
Burim Tahiri (kliko këtu)
Dafina Nazaj (kliko këtu)
Demir Lima (kliko këtu)
Denis Celcima (kliko këtu)
Denisa Mamillo (kliko këtu)
Dhurata Turku (kliko këtu)
Diana Biba (kliko këtu)
Dorina Bedhia (kliko këtu)
Dorina Cumani (kliko këtu)
Dorina Zenelaj (kliko këtu)
Drita Kryeziu (kliko këtu)
Dritan Ceka (kliko këtu)
Dritan Demiraj (kliko këtu)
Driton Fetahu (kliko këtu)
Dukata Radoja (kliko këtu)
Edita Haxhijaha (kliko këtu)
Edlira Margilaj (kliko këtu)
Edmond Ahmeti (kliko këtu)
Eduart Lika (kliko këtu)
Eduina Guga (kliko këtu)
Eglantina Kraja (kliko këtu)
Ela Golemi (kliko këtu)
Elena Xhina (kliko këtu)
Elida Kurti (kliko këtu)
Elira Luli
Eliza Avdiu (kliko këtu)
Elona Mano (kliko këtu)
Elona Prroj (kliko këtu)
Elona Shehu (kliko këtu)
Elona Ziu (kliko këtu)
Elsa Zela (kliko këtu)
Elsida Sinaj (kliko këtu)
Elton Musa (kliko këtu)
Elvira Mullai (kliko këtu)
Elvira Tabaku (kliko këtu)
Emine Daci (kliko këtu)
Emrush Kastrati (kliko këtu)
Enis Uruçi (kliko këtu)
Enkeleda Jata (kliko këtu)
Enkeleda Stefa (kliko këtu)
Enriketa Sogutlu (kliko këtu)
Entela Abduli (kliko këtu)
Enver Bajçinca (kliko këtu)
Enver Daci (kliko këtu)
Enver Sele (kliko këtu)
Erdet Kellici (kliko këtu)
Erind Hoti (kliko këtu)
Erjola Aliaj (kliko këtu)
Erjon Curraj (kliko këtu)
Erlis Cela (kliko këtu)
Erlis Hoxha (kliko këtu)
Ermir Hajdini (kliko këtu)
Ermira Tafani (kliko këtu)
Esmeralda Hoxha (kliko këtu)
Eugen Musta (kliko këtu)
Eugena Bisha (kliko këtu)
Eurela Mujaj (kliko këtu)
Evalda Jera (kliko këtu)
Evis Fili (kliko këtu)
Evis Gjebrea (kliko këtu)
Evis Kapurani (kliko këtu)
Ezmeralda Xheraj (kliko këtu)
Fakije Zejnullahu (kliko këtu)
Fatih Ufuk Bagci (kliko këtu)
Fatlum Nurja (kliko këtu)
Fatmir Agaj (kliko këtu)
Fatmir Collakaj (kliko këtu)
Fatmir Mehmeti (kliko këtu)
Fatmir Xheladini (kliko këtu)
Fatos Hasani (kliko këtu)
Fatos Salliu (kliko këtu)
Fatri Morina (kliko këtu)
Fejzi Lila (kliko këtu)
Fellenze Pula (kliko këtu)
Ferit Hysa (kliko këtu)
Fidane Spahija Gjikolli (kliko këtu)
Filipos Ruxho (kliko këtu)
Fitim Mexhuani (kliko këtu)
Fitnet Hasekiu (kliko këtu)
Fitore Bajrami (kliko këtu)
Fjolla Trakaniqi (kliko këtu)
Fjoralba Memia (kliko këtu)
Fleura Shkembi (kliko këtu)
Flora Zeqja (kliko këtu)
Florian Miti (kliko këtu)
Florim Salihu (kliko këtu)
Flutura Dervishi (kliko këtu)
Genti Beqiri (kliko këtu)
Gentjan Kaprata (kliko këtu)
Gentjana Panxhi (kliko këtu)
Geranda Hoxhaj (kliko këtu)
Gerhard Ismaili (kliko këtu)
Gerti Shella (kliko këtu)
Gerti Sqapi (kliko këtu)
Gonxhe Beqiri (kliko këtu)
Greta Bardeli (kliko këtu)
Hajrie Kastrati (kliko këtu)
Haki Kabashi (kliko këtu)
Haki Shatri (kliko këtu)
Hazbi Lika (kliko këtu)
Holta Heba (kliko këtu)
Holtjana Bello (kliko këtu)
Hysen Kasumi (kliko këtu)
Ibrahim Kryeziu (kliko këtu)
Idaver Sherifi (kliko këtu)
Ilda Malile (kliko këtu)
Ilir Bytyçi (kliko këtu)
Ilir Islami (kliko këtu)
Ilir Ramadani (kliko këtu)
Ilir Rexhepi (kliko këtu)
Ilirjana Zyberi (kliko këtu)
Ina Zhupa (kliko këtu)
Indrit Shtupi (kliko këtu)
Irena Alimerko
Irena Lavdari (kliko këtu)
Irena Myzeqari (kliko këtu)
Irena Shehu (kliko këtu)
Irene Dule (kliko këtu)
Iris Dhamo (kliko këtu)
Iris Menga (kliko këtu)
Iris Topalli (kliko këtu)
Irna Peshkepia (kliko këtu)
Isa Erbas (kliko këtu)
Isak Berbatovci (kliko këtu)
Isida Hoxha (kliko këtu)
Ismet Voka (kliko këtu)
Jasmina Lumanaj (kliko këtu)
Jonida Kellezi (kliko këtu)
Jonida Mehmetaj (kliko këtu)
Jonida Mustafaraj (kliko këtu)
Jonka Ceka (kliko këtu)
Juliana Krisafi (kliko këtu)
Justinian Topulli (kliko këtu)
Jusuf Qarkaxhia (kliko këtu)
Kadri Arifi (kliko këtu)
Kastriot Haxhiu (kliko këtu)
Kemajl Ademaj (kliko këtu)
Ketrina Çabiri Mijo (kliko këtu)
Kilda Gusha (kliko këtu)
Kled Kapexhiu (kliko këtu)
Klementin Mile (kliko këtu)
Klodiana Rafti (kliko këtu)
Kyvete Shatri (kliko këtu)
Labeat Mustafa (kliko këtu)
Landi Gushi (kliko këtu)
Laurik Helshani (kliko këtu)
Lavdrim Sahitaj (kliko këtu)
Ledina Hoxha (kliko këtu)
Ledjon Krisafi (kliko këtu)
Leonard Boduri (kliko këtu)
Leonard Kadrimi (kliko këtu)
Leonarda Muslihaka (kliko këtu)
Lindita Treska (kliko këtu)
Lirika Kutrolli (kliko këtu)
Lisjana Cukaj (kliko këtu)
Lokman Coşkun (kliko këtu)
Lon Laska (kliko këtu)
Loren Lico (kliko këtu)
Loreta Bebi (kliko këtu)
Loreta Mamani (kliko këtu)
Luan Bekteshi (kliko këtu)
Luciana Toti (kliko këtu)
Ludmilla Shkurti (kliko këtu)
Luftim Cania (kliko këtu)
Luiza Myrtaj Nezha (kliko këtu)
Luljeta Bexheti (kliko këtu)
Luljeta Hasani (kliko këtu)
Lulzim Hoxha (kliko këtu)
Lulzim Shabani (kliko këtu)
Magbule Mejzini (kliko këtu)
Majlinda Belegu (kliko këtu)
Majlinda Lika (kliko këtu)
Mallengjim Skenderaj (kliko këtu)
Malush Krasniqi (kliko këtu)
Malvina Tema (kliko këtu)
Marenglen Cobo (kliko këtu)
Margarita Dedej (kliko këtu)
Marigone Krypa (kliko këtu)
Marijon Pano ( kliko këtu )
Marjeta Milloshi (kliko këtu)
Marjeta Shaholli (kliko këtu)
Marsida Haxhiu (kliko këtu)
Marsidi Gupi (kliko këtu)
Marte Muqaj (kliko këtu)
Mehdi Pallashniku (kliko këtu)
Mehmet Aslan (kliko këtu)
Mentor Beqa (kliko këtu)
Mentor Gashi (kliko këtu)
Merise Rukaj (kliko këtu)
Merita Begolli (kliko këtu)
Merita Hoxha (kliko këtu)
Merita Muharremi (kliko këtu)
Merita Shala (kliko këtu)
Mervete Shala (kliko këtu)
Mete Beqiraj (kliko këtu)
Migen Sulaj (kliko këtu)
Mikel Alla (kliko këtu)
Mimoza Luta (kliko këtu)
Miranda Gashi (kliko këtu)
Miranda Prifti (kliko këtu)
Mirjeta Domniku (kliko këtu)
Muhamet Avdyli (kliko këtu)
Muhamet Berisha (kliko këtu)
Muhamet Binaku (kliko këtu)
Muhamet Kelmendi (kliko këtu)
Muhamet Lama (kliko këtu)
Murat Hulaj (kliko këtu)
Myzafer Elezi (kliko këtu)
Naim Fanaj (kliko këtu)
Naim Ismaili (kliko këtu)
Naim Tota (kliko këtu)
Nakije Kida (kliko këtu)
Naser Sopjani (kliko këtu)
Nazyktere Hasani (kliko këtu)
Nderim Rizanaj (kliko këtu)
Nehat Idrizi (kliko këtu)
Nereida Balla (kliko këtu)
Nerxhivane Krasniqi (kliko këtu)
Neshet Ngucaj (kliko këtu)
Nexhmedin Shaqiri (kliko këtu)
Nihat Aksu (kliko këtu)
Njomza Krasniqi (kliko këtu)
Oriola Musa (kliko këtu)
Ornela Elezi (kliko këtu)
Oskeol Gjoni (kliko këtu)
Otjela Lubonja (kliko këtu)
Petrit Bushi (kliko këtu)
Petrit Perhati (kliko këtu)
Pranvera Jetishi (kliko këtu)
Pranvera Xhafaj (kliko këtu)
Qefsere Kupina (kliko këtu)
Qemajl Sejdija (kliko këtu)
Rabiana Llanaj (kliko këtu)
Rafet Haxhaj (kliko këtu)
Rajan Arapi (kliko këtu)
Rajmonda Beluli (kliko këtu)
Ramadan Beqiri (kliko këtu)
Ramadan Halimi (kliko këtu)
Ramiz Fazlliu (kliko këtu)
Remzi Ahmeti (kliko këtu)
Remzi Smajli (kliko këtu)
Reshat Nurboja (kliko këtu)
Resmi Hoxha (kliko këtu)
Resul Sinani (kliko këtu)
Rexhina Merlika (kliko këtu)
Rezart Dibra (kliko këtu)
Rezarta Gashi (kliko këtu)
Ridvan Kajtazi (kliko këtu)
Rifat Demalija (kliko këtu)
Rifat Hoxha (kliko këtu)
Rilind Ademi (kliko këtu)
Rrezart Lahi (kliko këtu)
Rudina Guleker (kliko këtu)
Rudina Shkullaku (kliko këtu)
Rushit Demo (kliko këtu)
Ruzhdi Jashari (kliko këtu)
Ruzhdi Kadrija (kliko këtu)
Sabri Gashi (kliko këtu)
Sadullah Yilmaz (kliko këtu)
Saida Bejtja (kliko këtu)
Saimir Suma (kliko këtu)
Samedin Mehmeti (kliko këtu)
Samir Lleshi (kliko këtu)
Samire Bllaca (kliko këtu)
Sadri Ramabaja (kliko këtu)
Sara Sadiki (kliko këtu)
Sevdai Morina (kliko këtu)
Sevdali Zejnullahu (kliko këtu)
Sevdie Kadriu (kliko këtu)
Shefqet Dervishaj (kliko këtu)
Shemsi Morina (kliko këtu)
Shkendi Cili (kliko këtu)
Shkendije Demalijaj Ukaj (kliko këtu)
Shpetim Rezniqi (kliko këtu)
Shpresa Zaplluzha (kliko këtu)
Shqipe Hysaji (kliko këtu)
Shqiponja Nallbani (kliko këtu)
Silvana Ago (kliko këtu)
Skënder Brucaj (kliko këtu)
Skënder Buja (kliko këtu)
Skënder Gojani (kliko këtu)
Skënder Hasani (kliko këtu)
Sofiana Veliu (kliko këtu)
Sofika Nazaj (kliko këtu)
Sokol Ndoka (kliko këtu)
Sonila Tatili (kliko këtu)
Stiliano Rushaj (kliko këtu)
Suela Hajdari (kliko këtu)
Suela Kalaja (kliko këtu)
Suela Shpuza (kliko këtu)
Sulejman Ahmeti (kliko këtu)
Sulltana Bilbili (kliko këtu)
Syl Kolica (kliko këtu)
Tanusha Selimi (kliko këtu)
Teki Shala (kliko këtu)
Teuta Balliu (kliko këtu)
Teuta Ismajli (kliko këtu)
Teuta Nunaj (kliko këtu)
Thellënza Latifi (kliko këtu)
Ticiana Dine (kliko këtu)
Tringa Azizi (kliko këtu)
Valbona Keci (kliko këtu)
Valbona Sanxhaktari (kliko këtu)
Valbona Shukarasi (kliko këtu)
Valbona Zeqiraj (kliko këtu)
Valdet Gashi (kliko këtu)
Valentina Memini (kliko këtu)
Valon Kastrati (kliko këtu)
Velisjana Sherifi (kliko këtu)
Venera Kendusi (kliko këtu)
Venera Llunji (kliko këtu)
Vilma Spahiu (kliko këtu)
Viola Tanto (kliko këtu)
Violeta Buza (kliko këtu)
Vjollca Salihu (kliko këtu)
Vjollca Sulejmani (kliko këtu)
Votim Hanolli (kliko këtu)
Xhavit Drenori (kliko këtu)
Xhavit Shala (kliko këtu)
Xhevdet Shala (kliko këtu)
Ylli Doci (kliko këtu)
Yllka Mullai (kliko këtu)
Zaim Korsi (kliko këtu)
Zamira Gjeleshi (kliko këtu)
Zijadin Krasniqi (kliko këtu)
Ida Kruti (kliko këtu)
Vjosa Hajdari (kliko këtu)
Heralda Jahollari (kliko këtu)
Alma Hoti (kliko këtu)
Bahri Hyseni (kliko këtu)
Orkida Ilollari (Findiku) (kliko këtu)