Fakulteti i Inxhinierisë, Informatikës e Arkitekturës

STAFI AKADEMIK

Departmenti i Informatikës & Teknologjisë

demo_image

Msc. Sara Pelinku

demo_image

Msc. Xhentjan Beshiri

demo_image

Msc. Armida Caushaj

demo_image

Msc. Anxhela Dema

demo_image

Msc. Jora Banda

demo_image

Msc. Laert Osmeni

demo_image

Dr. Blerta Nazarko

demo_image

Dr. Sofije Hoxha

Amanda Kote

Msc. Amanda Kote

Teuta Xhindi

Prof.Asoc.Dr. Teuta Xhindi

demo_image

Gladiola Tigno, Msc

AAA_7211

Dr. Ardiana Topi

MIMOZA-DURRSI-min

Prof. Dr. Mimoza Durrësi

Foro-Aurora-Binjaku

Dr. Aurora Binjaku

IRMA-GUGA

Dr. Irma Guga

Alda Osmeni

MSc. Alda Osmëni

demo_image

MSc. Anxhela Ferhataj

Ferdinant Maho

MSc. Ferdinant Maho

Departmenti Inxhinierisë dhe Arkitekturës

demo_image

Msc. Enkeleida Prifti

demo_image

Msc. Gazmir Hallaci

demo_image

Msc. Sabino Bollano

232

Dr. Kreshnik Hakrama

angjelin-shtjefni

Prof. Dr. Ing. Angjelin Rrok Shtjefni

lida-770×433-1

Prof. Dr. Elida Miraj

gafur-muka

Prof. Assoc. Dr. Gafur MUKA

MAKSIM-CIPI-min

Dr. Maksim Çipi

otjela (2)

Prof. Assoc. Dr Otjela Lubonja

3

Dr. Gentjan Kaprata

foto silvana bio

Prof. Assoc. Dr. Silvana Sukaj

Qëndra për Zhvillimin e Teknologjisë dhe Inovacionin

demo_image

Msc. Malvina Niklekaj

demo_image

Dr. Elda Kuka

Jani-Petro

Msc. Ing. Jani Petro

demo_image

Dr. Ersilio Tushaj

Foto – Concilium, Prill 2019, crop

Dr. Agim Kasaj

Emisa isufaj

MSc. Emisa Isufaj

gersi mirashi

MSc. Gersi Mirashi