Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimi dhe Artet Liberale

STAFI AKADEMIK

Departamenti i Shkencave Humane dhe Komunikimit

demo_image

Msc. Suadela Balliu

Belina-Budini (1)

Prof. Assoc. Dr. Belina Budini

I_Myzeqari

Dr. Irena Myzeqari

Klementin-Mile

Dr. Klementin Mile

DRITAN-IDRIZI

MSc. Dritan Idrizi

WhatsApp Image 2021-11-24 at 12.53.51

Msc. Edi Vlusha

erisela marko

MSc. Erisela Marko

valbona micka

Msc. Valbona Micka

Departamenti i Psikologjisë, Edukimit dhe Sportit

demo_image

Msc. Edlira Hani

melonashi

Prof. Asoc. Dr. Erika Melonashi

Picture1

Prof. Dr. Agron Cuka

ADRIAN-PAPAJANI

Prof. Dr. Adrian Papajani

Edi Puka

Prof. Dr. Edi Puka

Tomi-Treska

Prof. Assoc. Dr. Tomi Treska

briseida-andoni-1

Dr. Briseida Andoni

brunilda hoxhaj

Dr. Brunilda Hoxhaj

ELSIDA-SINAJ

Dr. Elsida Sinaj

bora-sulka

MSc. Bora Sulka

dorjan-sufaj

MSc. Dorjan Isufaj

Gerti Metani

MSc. Gert L. Metani

Picture1

MSc. Marjo Shabanaj

ODETA-CACAJ

MSc. Odeta Cacaj

ROVENA-LIKA-KUSHTA

MSc. Rovena (Lika) Kushta

Departamenti i Arteve të Aplikuara

demo_image

Msc. Xhoni Jesku

demo_image

Msc. Hameraldi Agolli

demo_image

Msc. Dritan Borici

demo_image

Msc. Eris Tare

demo_image

Msc. Armand Bora

demo_image

Dr. Arjan Zurbo

demo_image

Dr. Driada Jani

demo_image

Prof. Asoc. Dr. Edith Mihali

demo_image

Prof. Dr. Piro Misso

demo_image

Prof. Dr. Shqipe Zani

demo_image

Msc. Igli Zarka

demo_image

Prof. Assoc. Dr. Ramazan Peku

demo_image

Prof. Dr. Bujar Kapexhiu

demo_image

Abaz Hado

Ermir Nika

Dr. Ermir Nika

Kristi-Bello

MSc. Kristi Bello