UET Alumni

Në qendër të filozofisë së UET si institucion arsimor gjithçka sillet rreth studentit; dija dhe shërbimi. Në UET funksionon shkëlqyeshëm trekëndëshi administratë-staf akademik-student dhe për secilën nga këto pika janë ngritur institucione dhe zyra përkatëse për mbështetje dhe bashkëpunim. “UET Alumni” është fytyra jonë në treg, historiku dhe e ardhmja e universitetit. Shoqata “UET ALUMNI” u krijua më 13 Maj të vitit 2010. Atë kohë ishin një grup i vogël të diplomuarish, tashmë janë mbi 11 000 të diplomuar në Bachelor dhe Master në UET. Të gjithë këta janë lobistët më të mëdhenj të universitetit, janë mbledhësit e fondeve, aplikuesit për projektet, ata që gjenerojnë ide për programe të reja, që krijojnë tregjet e punës për universitetin.

UET Alumni Festival

Qëllimi kryesor i shoqatës është të nxisë frymën e besnikërisë dhe bashkëpunimit midis organizatës dhe ish-studentëve të Universitetit Europian të Tiranës, në mënyrë që të promovojë dhe avancoi interesat e ALUMNI-t dhe Universitetit. Shoqatat ALUMNI ekzistojnë për të mbështetur qëllimet e organizatës mëmë, dhe për të forcuar lidhjet midis ALUMNI-t si komunitet dhe organizimit mëmë, në rastin konkret ALUMNI UET dhe Universitetit Europian të Tiranës.

Çmimi i Karrierës

Çmimi i Karrierës synon të vlerësojë dhe promovojë arritjet e ish-studentëve të diplomuar pranë Universitetit Europian të Tiranës. Ky eveniment realizohet çdo vit nepermjet shpalljes se 10 kandidaturave duke pasur parasysh rezultatet në Universitet si dhe rrugën e karrierës së tyre. Në momentin e shpalljes së kandidaturave, të nominuarit votohen online dhe më i votuari shpallet fitues i çmimit të karrierës. Viti 2021 shënoi 12 vjetorin e themelimit të UET Alumni, njëkohësisht përkonte edhe me brezin e tretë të të diplomuarve pranë Universitetit Europian të Tiranës. Të nominuarit u zgjodhët nga të diplomuarit e brezit të tretë 2008-2011, duke u vlerësuar kështu 10 vite pas diplomimit të tyre.

Fituesi i çmimit të karrierës për brezin e III-të u shpall Shpati Kolgega.

Kolegega, prej 1 viti është Drejtor i Filialit Tiranë në Postën Shqiptare, i diplomuar për Marrëdhënie PublikeKomunikim në Universitetin Europian të Tiranës dhe gjithashtu me MBA në Menaxhim të Përgjithshëm pranë Universitetit të New York në Tiranë. Aktualisht në ndjekje të një programi Master në Eisensadt, Austri në Universitetin e Shkencave të Aplikuara FH Burgenland. Me një eksperiencë profesionale më shumë se 11 vite në gazetari, politikë, organizata rajonale dhe administratën publike.

Bordet e Tregut të Punës

Një ide pionere e UET është funksionimi prej 10 vitesh i Bordeve të Tregut të Punës. Bordet janë të atashuara pranë çdo departamenti dhe përbëhen nga së paku 10 anëtarë, të cilët janë ish-studentët tanë. Bordet e tregut të punës janë një pikë kontakti për punësimin, praktikat profesionale dhe internshipet.

FAKULTETI I EKONOMISË, BIZNESIT DHE ZHVILLLIMIT
BORDI I TREGUT TË PUNËS 2021-2022

DEPARTAMENTI I EKONOMIKSIT & FINANCËS

NrEmër MbiemërPunëdhënësi
1.Albi AnxhakuKontrolli i Lartë i Shtetit
2.Avis AndoniDEV.AL
3.Aurela GjokutajALTAX
4.Dritan BaholliPaylink Albania
5.Eda BegajERZENI sh.p.k.
6.Evis GjebreaUKT
7.Gentiana DukaAlpha Bank
8.Xhensila FrasholliHoReCa Capital Brands Distribution
9.Ilir DervishiOPEL, Noshi
10.Junida KatroshiShoqata Shqiptare e Bankave
11.Leonard BoduriTerminal Albania
12.Sara HafiziCoca Cola
13.Sofika NazajCredins Bank
14.Sonilda MurajFirst Investment Bank

DEPARTAMENTI I MENAXHIMIT DHE MARKETINGUT

Nr

Emër Mbiemër

Punëdhënësi

1.

Anila Laja

Agna Gruoup

2.

Teuta Hazizaj

Agna Gruoup

3.

Emanuela Gordeni

Teuta shpk

4.

Armand Metani

Kompania

5.

Juna Beqiri

Hotel Maritime Plaza

6.

Kristi Topi

Kontorlli i LartE i Shtetit

7.

Esli Lapi

Banka UBA

8.

Edlira Margilaj

Autoriteti i Aviacionit Civil Shqiptar,

9.

Gjovalin Hasanaj

Veleçik Milk

10.

Lavdrim Sahitaj

Inspektoriati Shteteror i Mbikqyrjes se Tregut

11.

Margarita Ndoka

Teleperformance AlbaniaFAKULTETI I SHKENCAVE JURIDIKE, POLITIKE DHE MARRËDHËNIEVE NDERKOMBETARE
BORDI I TREGUT TË PUNËS 2021-2022

 DEPARTAMENTI I SHKENCAVE JURIDIKE

Nr

Emër Mbiemër

Punëdhënësi

1.

Ama Kraja

OSBE

2.

Aida Maho

EURALIUS

3.

Arber Braja

Realestate-AL.sh.p.k

4.

Erald  Qordja

GIZ

5.

Irena  Lavdari

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

6.

Ardvin  Kraja

Ministria e Brendshme

7.

Irena  Binjaku

Ministria e Drejtësisë

8.

Marjana  Semini

Shkolla e Magjistraturës

9.

Ina  Xhepa

Qendra Europiane

 

 DEPARTAMENTI I SHKENCAVE SOCIALE TE APLIKUARA

Nr

Emër Mbiemër

Punëdhënësi

1.

Albert Pellumbi

SHISH

2.

Erlis Hoxha

Bashkia Tirane

3.

Roland Spahiu

Top Channel

4.

Ira Elbasani

We Translate Albania

5.

Megi Llubani

OSBE per Shqiperi

6.

Edlira Muhedini

UNDP

7.

Glen Xhumetiku

OSHEE

8.

Kejsi Rizo

Avokati i Popullit

9.

Edmond Merdani

Ambasada Daneze

10.

Ermal Jauri

Europa Angency

11.

Edison Hoxha

CLR

 

FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE, EDUKIMIT DHE ARTEVE LIBERALE
BORDI I TREGUT TË PUNËS 2021-2022

DEPARTAMENTI I ARTEVE TË APLIKUARA

Nr

Emër Mbiemër

Punëdhënësi

1.

Greta Koçi

Muzikante/e Vetëpunësuar

2.

Eneda Tarifa

Top Channel

3.

Turjan Hyska

TV KLAN

4.

Vedat Ademi

Vedat Ademi & Band/ i vetëpunësuar

5.

Elhaida Dani

Universal Music

6.

Samanta Karavello

Muzikante/ e vetëpunësuar

7.

Olgert Rakipllari

ASA Cultural Center

8.

Xhemi Shehu

Top Channel

9.

Anjeza Shahini

Studio muzikore,/ e vetëpunësuar, Angli

10.

Bieta Sulo

Top Channel

DEPARTAMENTI I PSIKOLOGJISE, EDUKIMIT DHE SPORTEVE

Nr

Emër Mbiemër

Punëdhënësi

1.

Klotilda Jaupi

Shkolla “Gustav Mayer”

2.

Edlira Cela

Kopshti “Lulet e jetes”

3.

Cilieta Simaku

Psikologe klinike/ e vetëpunësuar

4.

Eranda Bego

Psikologe shkolle/ e vetëpunësuar

5.

Eglantina Nikollaj

Psikologe/ e vetëpunësuar

6.

Arian Farka

Inspektor, ISHA

7.

Fleura Shkembi

Klinika “Inner Life”

8.

Lirika Golemi

Shkolla “Ernest Koliqi”

9.

Irena Kotobelli

Shkolla “Kol Jakova”

DEPARTAMENTI I KOMUNIKIMIT

Nr

Emër Mbiemër

Punëdhënësi

1.

Florion Goga

Mapo Agency

2.

Inva Hasanaliaj

Projekti “Fact Checkers”

3.

Ermira Lofca

Ministria e Diaspores

4.

Sibel Pipa

Telecom Albania

5.

Oerd Bej

Ministria e Arsimit dhe Sportit

6.

Kelima Aliaj

Autoriteti i Aviacionit Civil

7.

Ermal Telha

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit

8.

Flogert Muça

Lexo.al/ Nativ Studio shpk

9.

Arlinda Causholli

Tirana International Airport

10.

Roland Spahiu

Top Channel

11.

Nevila Samarxhi

Gazeta Shqiptare

12.

Shpat Kolgega

Posta Shqiptare sha

13.

Agi Haxhimurati

Agi Design shpk

 

 FAKULTETI I INXHINIERISË, INFORMATIKËS DHE ARKITEKTURËS
BORDI I TREGUT TË PUNËS 2021-2022

DEPARTAMENTI I INXHINIERISE DHE ARKITEKTURES

Nr

Emër Mbiemër

Punëdhënësi

1.

Petraq Koka

Speed Engineers sh.p.k

2.

Pezana Rexha

PANA Company

3.

Iva Bogdani

Studio Projektimi ‘’ Axis Studio’’

4.

Boriana Golgota

 Bashkia Tirane

5.

Avni Straka

GPG Company

6.

Ornela Muçaj

X-PLAN Studio sh.p.k

7.

Resilda Kalia

Liqeni VII sh.a

8.

Adriatik Sinani

Sinani sh.p.k.

9.

Oneda Bushi

Bashkia Tirane

10.

Erion Meca

Servis Meca shpk

11.

Themion Robo

O.G. Design shpk

13.

Rudin Duraj

R.Duraj shpk

DEPARTAMENTI INFORMATIKES DHE TEKNOLOGJISE

Nr

Emër Mbiemër

Punëdhënësi

1.

Paulin Kodra

Smart Tech Solution

2.

Elian Hoxha

Bashkia Tiranë

3.

Ina Biçaku

Drejtoria Rajonale e Sigurimeve Shoqërore

4.

Alban Deda

Robustech Al

5.

Erjon Sulaj

Kerkues dhe zbatues i sistemeve “open source” per digjitalizimin dhe administrimin elektronik te bibliotekave.

6.

Erdet Këlliçi

KQZ

7.

Fabian Lashi

UNDP

8.

Olsion Pollogati

Qendra e Sherbimeve Arsimore Tirane

9.

Alket Kapxhiu

Intracom, IT security

10.

Erjon Curraj

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE
BORDI I TREGUT TË PUNËS 2021-2022

DEPARTAMENTI IMAZHERI & INFERMIERI DHE FIZIOTERAPI

Nr

Emër Mbiemër

Punëdhënësi

1.

Theodhor Xhillari

Spitali Universitar i Traumës

2.

Ilir Lumni

Spitali Universitar i Traumës

3.

Elton Plasa

QSUT

4.

Xhoana Shabani

Klinika KEIT

5.

Migena Stafa

Qëndra “Asistenca Familjare”

6.

Saimir Kadiu

Ministria e Shëndetësisë

7.

Nderim Rizanaj

Spitali i Pergjithshëm i Prizrenit

8.

Saimir Suma

Poliklinika Gjermane

9.

Sokol Morina

Ministrinë e Shëndetësisë

10.

Erion Kumaraku

Spitali Hygeia