Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare

STAFI AKADEMIK

Departamenti i Shkencave Juridike

I.korbi

Ph.D Ilir Korbi

oriola

Ms. Oriola Kuci

dura

Dr. Andi Dura

WhatsApp Image 2021-11-17 at 12.23.03

Prof. Assoc. Dr. Juelda Lamçe

AQ0A1433-683×433

Prof. Assoc. Dr. Shefqet Muçi

jonida gjika

Dr. Jonida Gjika

renatakau 3

PhD. Renata Kau

SOFJANA-VELIU-min

Dr. Sofjana Veliu

stela uet foto

MSc. Stela Karaj

Departmenti i Shkencave Sociale të Aplikuara

zekthi

Msc. Fitimtar Zekthi

enri hide

Prof. Assoc. Dr. Enri Hide

anjeza

Dr. Anjeza Xhaferaj

KRISTAQ XHARO

Prof. Dr. Kristaq Xharo

Tonin-Gjuraj

Prof. Dr. Tonin Gjuraj

AAA_9951

Msc. Besian Zogaj

ferit_duka

Prof. Dr. Ferit Duka

Qëndra për Metodologjinë dhe Kërkimin Shkencor

demo_image

Msc. Ersila Abazaj

zeqo

Msc. Epidam Zeqo

vata

Msc. Samet Vata

demo_image

Msc. Andia Karroqe

demo_image

Msc. Sadiola Xhelili

doda

MA. Elda Doda

demo_image

Msc. Alban Reli

demo_image

Msc. Rexhina Myrta

blendi-770×433

Prof. Asoc. Dr. Blendi Lami

Florian-Çullhaj

PhD. Florian Çullhaj

Gerti Sqapi

Dr. Gerti Sqapi

Nevila Nika

Prof. Dr. Nevila Nika

klajdilogu-photo

MSc. Klajdi Logu

Ervis Iljazaj

Prof. Assoc. Dr. Ervis Iljazaj