Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit

STAFI AKADEMIK

Departmenti i Ekonomiksit dhe Financës

Anilda Bozdo

Prof. Dr. Anilda Bozdo

elvin-meka

Prof. Assoc. Dr. Elvin Meka

HYSEN-MUCAKU

Prof. Assoc. Dr. Hysen Muceku

Selami-Xhepa

Prof. Assoc. Dr. Selami Xhepa

ELONA-SHEHU

Dr. Elona Shehu

DSC_3847

Dr. Ismet Voka

SOKOL-NDOKA

Dr. Sokol Ndoka

Emirgena Nikolli Photo

PhD (c) Emirgena Nikolli

GRISEJDA-MYSLIMI-min

MSc. Grisejda Myslimi

JOANA-SHIMA-min

MSc. Joana Shima

KRISDELA-KACANI

MSc. Krisdela Kacani

Mocka

MSc. Tatjana Mocka

Departmenti i Menaxhimit dhe Marketingut

Drita-Kruja-Z-rektore

Prof. Dr. Drita Kruja

Ermira-Qosja

Prof. Dr. Ermira Qosja

kreshnik-bello

Prof. Assoc. Dr. Kreshnik Bello

ANI-BRICA-min

Dr. Ani Mbrica

aurela-braholli

Dr. Aurela Braholli

besarta vladi

Dr. Besarta Vladi

Irina-Canco

Dr. Irina Canco

Irini Goga

PhD(c) Irini Goga

Photo

MSc. Greta Mulla

Qëndra për Zhvillimin e Qëndrueshëm

demo_image

Dr. Anjeza Xhaferaj

genti-beqiri

Dr. Genti Beqiri

Ketrina-Mijo

Dr. Ketrina Çabiri Mijo

Anida

MSc. Anida Osmanagiq

Foto-3

MSc. Elida Boshnjaku

INA-KECI

Msc. Ina Keçi

thumbnail_foto

MSc. Mikel Qafa

demo_image

MSc. Neviana Habili