bora-sulka

MSc. Bora Sulka

Master Shkencor “Specialist te Aktivitetit Fizik dhe Shendetit” ne Universitetin e Sporteve te Tiranes.
Kerkim Shkencor ne konferencen “International Conference in Sports Science, ICSS”
Specializim dhe certifikim “Administrator Sportiv” Komiteti Olimpik Nderkombetar “IOC”
Specializim ne “FA ALBANIA Coaching Award UEFA B DIPLOMA”
Specializim  “Diploma Girl`s Football Coaching Course”
2016-2018 Menaxhere e rrjetit te fitnesit “BODY CODE”
2019 Konsulente dietologe
Aktualisht pedagoge me kohe te plote ne UET, prane Departamentit te Psikologjis, Edukimit dhe Sporteve.