Picture1

MSc. Marjo Shabanaj

Marter Shencor “ Specialist te Aktivitetit Fizik dhe Shendetit” ne Universitetin e Spoteve te Tiranes.
2014 trajnues ne “Rehabilitimin e Femijeve me Autizem” ,dhe zhvillimin e afetsive motorrike qendra sportive “ SMART”.
Kerkim Shkencor ne konferencen “International Conference in Sports Science, ICSS”.

PUBLIKIMET: Rëndësia e edukimit fizik dhe profilizimit në klasë në shkollën fillore.
Cilësitë fizike dhe indeksi i masës trupore tek fëmijët.
Specializim dhe certifikim “Administrator Sportiv” Komiteti Olimpik Nderkombetar “IOC”.
2015 Certifikim “Personal trainer, Nutritionist”
Ish futbollist, qe prej nentorit 2011 specialist I rregullave te lojes se futbollit, Arbiter futbolli pran FSHF, Kategoria Superiore (Liga Profesioniste e Futbollit) LPF.
Aktualisht pedagog me kohe te plote ne UET, prane Departamentit te Psikologjise, Edukimit dhe Sporteve.