demo_image

Msc. Malvina Niklekaj

MSc. Malvina Niklekaj është një profesioniste shumë e arrirë me një diplomë Bachelor në Inxhinieri Kompjuterike dhe IT nga Instituti Kanadez i Teknologjisë. Duke vazhduar më tej rrugëtimin e saj akademik me një Diplomë Master në Sigurinë Kibernetike dhe Rrjet, duke forcuar ekspertizën e saj në sigurimin e infrastrukturave dixhitale.

MSc. Malvina Niklekaj ka një licencë CCNA si Cisco Network Associate, me numër licence CSCO141214588, duke treguar aftësitë e saj në menaxhimin dhe mbrojtjen e sistemeve të rrjetit. Njohuritë e saj gjithëpërfshirëse të parimeve të sigurisë kibernetike i mundësojnë asaj të zhvillojë strategji të fuqishme për mbrojtjen e të dhënave të ndjeshme.

Krahas kualifikimeve teknike, është një anëtare aktive e programit Woman Tech Ambassador që nga viti 2020. Si ambasadore Woman Tech, ajo mbron rritjen e përfaqësimit të grave në industrinë e teknologjisë, duke nxitur diversitetin dhe mundësitë e barabarta.