Fakulteti i Inxhinierisë, Informatikës e Arkitekturës 

Stafi Akademik, Fakulteti i Ixhinierisë, Informatikës e Arkitekturës

  • Departamenti i Informatikës dhe Teknologjisë

Hysen Binjaku Prof. Asoc. Dr. [email protected]
Anjeza Bekolli (bio) [email protected]
Agim Kasaj Dr. [email protected]
Aurora Binjaku Dr. [email protected]
Silvana Qose (bio) MSc. [email protected]
Erjola Hoxha MSc. [email protected]
Mimoza Durrësi (bio) Prof. Dr. Mimoza.Durrë[email protected]
Ledina Hoxha Dr. [email protected]
Ndriçim Topalli Msc. Ndriç[email protected]
Anxhela Ferhataj (bio) Msc. [email protected]
  • Departamenti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës

Elida Miraj Prof. Dr. [email protected]
Maksim Cipi (bio) Dr. [email protected]
Otjela Lubonja (bio) Dr. [email protected]
Enkelejda Prifti Msc. [email protected]
Arben Bicoku [email protected]
Perparim Fuga Prof. Dr. [email protected]
Arben Dushi (bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
Samel Kruja (bio) Msc. [email protected]
Zhorzheta Sota Msc. [email protected]
Alda Osmeni Msc. [email protected]