Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit

Stafi Akademik, Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit

  • Departamenti i Ekonomiksit dhe Financës

Ekonomiks dhe Financë

Elvin Meka (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Anilda Bozdo Prof. Dr. [email protected]
Selami Xhepa (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Elona Shehu (bio) Dr. [email protected]
Eugen Musta Phd. [email protected]
Ismet Voka Dr. [email protected]
Tatjana Mocka (bio) Msc. [email protected]
Krisdela Kacani (bio) MSc. [email protected]
Joana Shima (bio) Msc. [email protected]
Manjola Islami (bio) Msc. [email protected]

Kontabilitet

Hysen Muceku (bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
Sokol Ndoka (bio) Dr. [email protected]
Grisejda Myslimi (bio) MSc. [email protected]
Ilva Isai MSc. [email protected]
  • Departamenti i Menaxhimit e Marketingut

Menaxhim

Arlinda Ymeraj Prof. Asoc. Dr [email protected]
Ermira Qosja (bio) Prof. Dr [email protected]
Ani Mbrica (bio) PhD [email protected]

Marketing

Drita Kruja (bio) Prof. Dr [email protected]
Kreshnik Bello (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Aurela Braholli Dr. [email protected]
Anjeza Xhaferaj Dr. [email protected]
Bledi Selaj Msc. [email protected]
  • Qendra “Për zhvillimin e qëndrueshëm”
Genti Beqiri (bio) Dr. [email protected]
Ketrina Mijo (bio) Dr. [email protected]
Irina Canco (bio) PhD [email protected]
Anida Osmanagic MSc. [email protected]
Ina Keci (bio) Msc. [email protected]
Johana Hajdini Msc. [email protected]
Neviana Habili Msc. [email protected]
Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit