Fakulteti i Inxhinierisë, Informatikës e Arkitekturës 

Stafi Akademik, Fakulteti i Ixhinierisë, Informatikës e Arkitekturës

  • Departamenti i Informatikës dhe Teknologjisë

Hysen Binjaku(bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
Aurora Binjaku Dr. [email protected]
Silvana Qose (bio) MSc. [email protected]
Erjola Hoxha MSc. [email protected]
Irma Guga MSc. [email protected]
Zhorzheta Sota MSc. [email protected]
Enxhi Zeneli MSc. [email protected]
Mimoza Durrësi (bio) Prof. Dr. Mimoza.Durrë[email protected]
Ledina Karteri (bio) Dr. [email protected]
Ndriçim Topalli Msc. Ndriç[email protected]
Anxhela Ferhataj (bio) Msc. [email protected]
  • Departamenti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës

Elida Miraj Prof. Dr. [email protected]
Arben Dushi (bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
Tania Floqi Prof. Dr. [email protected]
Jonila Prifti Phd [email protected]
Kujtim Haxho Dr. [email protected]
Enkelejda Prifti Msc. [email protected]
Arben Bicoku [email protected]
  • Qendra “Për zhvillimin e Teknologjisë dhe Inovacionin”
Maksim Cipi (bio) Dr. [email protected]
Perparim Fuga Prof. Dr. [email protected]
Agim Kasaj Dr. [email protected]
Ornela Vladi MSc. [email protected]
Anxhela Ferhataj (bio) Msc. [email protected]
Alda Osmeni Msc. [email protected]