Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike

Stafi Akademik, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike

  • Departamenti i Infermierisë dhe Fizioterapisë

Aleksander Dhima (bio)Prof. Dr.[email protected]
Voltisa Lama (bio)Prof. Asoc. Dr.[email protected]
Admir JançeDr.[email protected]
Rajmonda BallkoçiMsc.Rajmonda.Ballkoç[email protected]
Iva RrugijaMsc.[email protected]
Anisa HoxhaMsc.[email protected]
Esida CaushiMsc.[email protected]
  • Departamenti i Imazherisë

Pirro PriftiProf. Dr.[email protected]
Brunilda Mezani (bio)PhD ©[email protected]
Nestor ThereskaProf. Dr.[email protected]
Tahir HysaProf. Dr.[email protected]
Najada JahiqiDr.[email protected]
Sulejman HaxhiMsc.[email protected]
Fluturim NelaMsc.[email protected]
  • Qendra e kërkimeve shkencore në shëndet publik”
Isuf Kalo (bio)Prof. Dr.[email protected]
Fedhon MeksiProf. Dr.[email protected]
Zef DeliaDr.[email protected]
Dritan Idrizi (bio)Msc.[email protected]
Odeta Cacaj (bio)Msc.[email protected]
Adela Danaj (bio)Msc.Adela[email protected]