esida

MSc. Esida Hoxha (Caushi)

Master I Shkencave në Fizioterapi,Universiteti I Mjekësisë/Fakulteti I Shkencave Mjeksore Teknike, Tiranë 2008-2013. Specializuar në kërkimin shkencor dhe menaxhimin klinik mbi “Deformimet e shtyllës kurrizore tek fëmijët dhe adoleshentët ( Skolioza/Kifoza)”. Diplomë e dytë “Infermieri e Përgjithshme” Albanian University 2013-2015. Eksperience 8 –vjecare klinike në Rehabilitimin Fizioterapeutik të patologjive të ndryshme. 2019-2021 Mentore e Klubit “ Hipokrati” dhe Këshilluese Karriere FSHMT/UET.
Aktualisht pedagoge me kohë të plotë në UET,pranë Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike,Departamenti i Infermierisë dhe Fizioterapisë.