demo_image

Msc. Xhentjan Beshiri

Msc. Xhentjan Beshiri ka përfunduar studimet universitare në Matematikë, pranë departamentit të Matematikës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës(2013-2018).

Prej disa vitesh është i angazhuar me kohe të pjesshme si asistent lektor pranë Universitetit Politeknik të Tiranës në lëndët Analizë Matematike dhe Algjebër&Gjeometri. Tashmë  është i angazhuar si asistent lektor me kohë të plotë në UET.