demo_image

Prof. Assoc. Ramazan Peku

Karriera

Ka punuar për 20 vjet në Orkestrën e Teatrit të Operas dhe Baletit Tiranë si:

V:spala

spala.

 

Aktiviteti i tij artistik:

Solist

Muzik dhome

Ansambël harqesh.

 

Repertori:

Opera

Balete

Trio

Kuartet Harqesh

Muzik Dhome

Ka realizuar dhe vënë në skenë vepra qe nga muzika baroke deri te muzika e shek.20-të. Ka bashkëpunuar me shumë instrumentistë dhe dirigjentë me përvojë nga Ballkani, Europa, Kina, U.S.A, Japonia,etj.

Ka zhvilluar Master-Classe në: Malin e Zi, Kosovë, Maqedoni e Veriut, Greqi

Botime:

Hartues i programit studimit të Violinës në Universitetin e Arteve Tirane të viteve 1992, 1996, 2000 , 2008, 2014.