Showing 11-20 of 612 results

Call for papers at the Journal “Ingenious”, No.4

23 Janar, 2023

Call for papers at the Journal “Ingenious”, No.4 Topic: “How technology is transforming the global economy” Technology is having profound effects on labor markets. Automation and digital advances are shifting labor demand away from routine low- to middle-level skills to …

Thirrje për aplikime: Shkëmbim Stafi Administrativ

19 Dhjetor, 2022

Shkëmbim Stafi Administrativ Në kuadër të Programit Erasmus +, International Credit Mobility hapet thirrja për aplikime për shkëmbim stafi akademik për vitin akademik 2022-2023 – University of Almeria, Spain. International Week University of Almeria. Mobilitetet do të kryhet ne periudhen Maj …

Extension of submission deadline _ Call for Papers at the Journal “Jus & Justicia”, No. 17

9 Dhjetor, 2022

Extension of submission deadline _ Call for Papers at the Journal “Jus & Justicia”, No. 17 “The President of the Republic. Past, present and future” Extended Deadlines:  – Full research paper submission – 16 January 2023 Please submit your research papers to: https://uet.edu.al/jus-justicia/submit-a-manuscript/ For further information, …

Thirrje për aplikim për regjistrim në programin e doktoratës në “Shkenca Sociale dhe të Sjelljes”, pranë Fakultetit të Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare për vitin akademik 2022-2023

17 Nëntor, 2022

Programi i studimit të ciklit të tretë Doktoratë në “Shkenca Sociale dhe të Sjelljes”, pranë Fakultetit të Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare është program i riorganizuar i Doktoratës në “Shkenca Sociale” me Urdhër nr. 111, datë 04/03/2022. Ky program …

Konkursi “Moot Court Albania – IX”

7 Nëntor, 2022

Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare, shpall thirrjen për shprehje interesi për pjesëmarrje në Konkursin “Moot Court Albania – IX”. Ky projekt zbatohet në bashkëpunim me “Qendrën Europiane” dhe “Civil Rights Defender”. Ai  ka për qëllim përfshirjen e studentëve për të vënë …

KONFERENCA E PARË KOMBËTARE E TEKNIKËVE TË IMAZHERISË 

14 Tetor, 2022

Departamenti i “Imazherisë” – FSHMT – UET  Në bashkëpunim me “Urdhri i Infermierit të Shqipërisë”   KONFERENCA E i-RË KOMBËTARE E TEKNIKËVE TË IMAZHERISË Tema: “Zhvillimet e Reja të Teknikave Radiologjike Diagnostifikuese dhe Terapeutike”.      E Martë, 8 Nëntor 2022, Ora 10:00 – …

Call for papers Polis 22

5 Tetor, 2022

POLIS JOURNAL – ISSUE 22 CALL FOR PAPERS ART AND CULTURE IN A TRANSFORMATIVE WORLD POLIS, the academic journal of the Faculty of Humanities, Education and Liberal Arts at EUT, is calling for papers on Art and Culture in a …