Showing 1-10 of 601 results

Call for Papers – ECONOMICUS 23

30 Janar, 2023

Frontline: Tax Amnesty – the choice between fiscal discipline and economic development This Issue invites for theoretical, professional and empirical contributions in the field of tax and penal amnesties. In Albania, governments have previously implemented some partial tax amnesties (back …

Call for papers at the Journal “Ingenious”, No.4

23 Janar, 2023

Call for papers at the Journal “Ingenious”, No.4 Topic: “How technology is transforming the global economy” Technology is having profound effects on labor markets. Automation and digital advances are shifting labor demand away from routine low- to middle-level skills to …

Thirrje për aplikime: Shkëmbim Stafi Administrativ

19 Dhjetor, 2022

Shkëmbim Stafi Administrativ Në kuadër të Programit Erasmus +, International Credit Mobility hapet thirrja për aplikime për shkëmbim stafi akademik për vitin akademik 2022-2023 – University of Almeria, Spain. International Week University of Almeria. Mobilitetet do të kryhet ne periudhen Maj …

Extension of submission deadline _ Call for Papers at the Journal “Jus & Justicia”, No. 17

9 Dhjetor, 2022

Extension of submission deadline _ Call for Papers at the Journal “Jus & Justicia”, No. 17 “The President of the Republic. Past, present and future” Extended Deadlines:  – Full research paper submission – 16 January 2023 Please submit your research papers to: https://uet.edu.al/jus-justicia/submit-a-manuscript/ For further information, …

Thirrje për aplikim për regjistrim në programin e doktoratës në “Shkenca Sociale dhe të Sjelljes”, pranë Fakultetit të Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare për vitin akademik 2022-2023

17 Nëntor, 2022

Programi i studimit të ciklit të tretë Doktoratë në “Shkenca Sociale dhe të Sjelljes”, pranë Fakultetit të Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare është program i riorganizuar i Doktoratës në “Shkenca Sociale” me Urdhër nr. 111, datë 04/03/2022. Ky program …

Konkursi “Moot Court Albania – IX”

7 Nëntor, 2022

Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare, shpall thirrjen për shprehje interesi për pjesëmarrje në Konkursin “Moot Court Albania – IX”. Ky projekt zbatohet në bashkëpunim me “Qendrën Europiane” dhe “Civil Rights Defender”. Ai  ka për qëllim përfshirjen e studentëve për të vënë …

KONFERENCA E PARË KOMBËTARE E TEKNIKËVE TË IMAZHERISË 

14 Tetor, 2022

Departamenti i “Imazherisë” – FSHMT – UET  Në bashkëpunim me “Urdhri i Infermierit të Shqipërisë”   KONFERENCA E i-RË KOMBËTARE E TEKNIKËVE TË IMAZHERISË Tema: “Zhvillimet e Reja të Teknikave Radiologjike Diagnostifikuese dhe Terapeutike”.      E Martë, 8 Nëntor 2022, Ora 10:00 – …

Call for papers Polis 22

5 Tetor, 2022

POLIS JOURNAL – ISSUE 22 CALL FOR PAPERS ART AND CULTURE IN A TRANSFORMATIVE WORLD POLIS, the academic journal of the Faculty of Humanities, Education and Liberal Arts at EUT, is calling for papers on Art and Culture in a …