Showing 1-10 of 668 results

Foto/ UET përmbyll Workshop-in “New Media Trends”, me 25 gazetarë…

24 Tetor, 2019

Universiteti Europian i Tiranës ka përmbyllur Workshop-in “New Media Trends”, me 25 gazetarë dhe specialist të marrëdhënieve publike, të cilët morën pjesë në këtë aktivitet për ndërtimin e një studimi 5 vjeçar. Ky aktivitet është konceptuar si tryezë për diskutim, …