“Studenti i Javës”/ Në këtë 15 vjetor, UET nderon 50 ish-studentë

15 vitet e para të Universitetit Europian të Tiranës tregojnë shumë për jetën e tij akademike, i cili u kthye në një burim të jashtëzakonshëm kërkimi, i bazuar në akte dhe çështje që prekin studentët, pedagogët, shkollat e mesme dhe komunitetin akademik në terësi.

Në 15 vite UET ka diplomuar mbi 15 mijë studentë në të tre ciklet e studimeve, të cilët kanë rritur vizibilitetin e institucionit tonë, duke qenë në syt e studentëve, prindërve, partnerëve tanë të biznesit, institucioneve shtetërore dhe shoqërisë, motorri lëvizës i shumë aspekteve të jetës sonë të përditshme.

Në këtë 15 vjetor të parë UET ka iniciuar nismën “Studenti i Javës”, ku për një vit 50 ish studentë nga rrejti UET Alumni do të nderohen për kontrubutin e tyre brenda dhe jashtë vendit falë studimeve që kanë kryer në Universitetin Europian të Tiranës.