Showing 1-10 of 550 results

Call for paper – DSSH 2022

6 Janar, 2022

Paper abstracts 300 words shall be submitted through the email address: [email protected] clearly indicating the panel in which the presentation shall be delivered. • A short biographical information of the author(s) and contact details should accompany the abstract. • An …

Invitation to Tender, Kalcea Project

17 Nëntor, 2021

Tiranë  17.11.2021  Dear Sir,  INVITATION TO TENDER FOR: FOR EXTERNAL AUDITOR/AUDITING COMPANY for the project – “‘Knowledge Triangle for a Low Carbon Economny (KALCEA)”                                                               I am pleased to inform you that your firm is invited to take part in …

Hedhin kapelet 500 të diplomuarit e UET në ciklin Master

22 Tetor, 2021

Hedhin kapelet 500 të diplomuarit e UET në ciklin Master U zhvillua Ceremonia e Diplomimit për studentët e vitit akademik Master 2020-2021, vit që përkoi me 15-vjetorin e themelimit të UET. Studentët e u mblodhën sëbashku për të kremtuar finalizmin …

“Data Literacy”, aftësia që e kërkon çdo profesion

18 Tetor, 2021

“Data Literacy”, aftësia që e kërkon çdo profesion Agim Kasaj Aurora Binjaku Aleksandër Pulla Punonjësit me aftësi të leximit dhe përpunimit të të dhënave janë bërë shumë të vlefshëm në ekonominë e sotme dhe tregun e punës. Më shumë se …