UET shpall listat e maturantëve të cilët kanë aplikuar në programet me testim, Arte muzikore dhe Edukim Fizik

Data e zhvillimit të testimit është 17/08/2020 ora 11:00 pranë ambienteve të UET.

Për studentët aplikues për programin Edukim Fizik studentet duhet të kenë me vete dhe raportin mjekësor.

Më poshtë mund të shikoni listat dhe ID e matures:

Edukim Fizik (shkarko këtu)

Arte Muzikore (shkarko këtu)