Showing 1-10 of 293 results

Thirrje për aplikime: Shkëmbim Stafi Akademik dhe Administrativ

22 Mars, 2024

Në kuadër të Programit Erasmus +, International Credit Mobility hapet thirrja për aplikime për shkëmbim stafi akademik dhe administrativ në IES ABASTOS. Kohëzgjatja e bursave: 5 ditë + 2 ditë udhëtim. Dokumentat e nevojshme për aplikim: • CV (në gjuhën …