Showing 41-50 of 627 results

Klubi Letrar Kadare në UET/ Preç Zogaj: Libri im i ri me poezi

29 Shtator, 2021

Klubi Letrar Kadare në UET/ Preç Zogaj: Libri im i ri me poezi Shkrimtari i mirënjohur, autor i shumë veprave në prozë, poezi dhe publicistikë, Preç Zogaj në një bashkëbisedim me studentët e “Klubit Letrar Kadare” në UET rrëfen pasionin …

Historia e UET-it 15-vjeçar

27 Shtator, 2021

Historia e UET-it 15-vjeçar Sadiola Xhelili (Studente UET Alumni në Kominikim) Rrahjet e zemrës nuk përtojnë të shtohen dalëngadalë kur vijnë ndërmend çastet studentore të kaluara pranë Universitetit Europian të Tiranës. Atë, me përkëdheli e thërrasin njëzëri, UET. Është pjesë …

UET 15 vite, një histori europiane

25 Shtator, 2021

[:sq] UET 15 vite, një histori europiane Përvjetori i 15-të i themelimit të Universitetit Europian të Tiranës bëri bashkë studentë e ish-studentë, pedagogë, bashkëpunëtorë e dashamirës, si dhe 6 themeluesit e tij, që e nisën nga një ëndërr dhe e …

15 Vjetori bën sërish bashkë themeluesit e UET

23 Shtator, 2021

[:sq] 15 Vjetori bën sërish bashkë themeluesit e UET Pesëmbëdhjetë vjet nga themelimi i Universitetit Europian të Tiranës, intelektualët e rinj që guxuan të liberalizonin arsimin e lartë, të thyenin monopolin e të vendosnin standarde cilësie, u bënë sërish bashkë. …

Shpallen listat e studentëve fitues në UET gjatë raundit të dytë për programet e studimit Bachelor

22 Shtator, 2021

[:sq]Shpallen listat e studentëve fitues në UET për programet e studimit Bachelor.   Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Financë Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Menaxhim Biznesi Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit-Program Profesional Kontabilitet(2-vjeçar) …