Showing 31-40 of 639 results

Gilman Bakalli, UET përkujton trashëgiminë e mendimtarit kritik

9 Tetor, 2021

[:sq] Gilman Bakalli, UET përkujton trashëgiminë e mendimtarit kritik Në këtë 5 vjetor të largimit dhe ndarjes nga jeta akademike, Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale, përkujtoi Gilman Bakallin. Miq, kolegë, e studentë ndanë kujtime, rrëfime personale dhe …

***Thirrje për aplikime për shkëmbim studentor 4 mujor në Universitetin Mendel, Republika Ceke  

1 Tetor, 2021

[:sq]***Thirrje për aplikime për shkëmbim studentor 4 mujor në Universitetin Mendel, Republika Ceke     UET u ofron të gjithë studentëve në programet Bachelor Viti II / III ose Master viti I/II në Menaxhim Biznesi, Ekonomiks, Financë, Shkenca Politike, Marrëdhënie Ndërkombëtare mundësinë për shkëmbim studentor 4-mujor gjatë …