Showing 501-510 of 639 results

UET- Open Week 2018-2019: Bujar Nishani në UET

12 Tetor, 2018

Bujar Nishani në UET: Shpeshherë e keqkuptojmë demokracinë Në kuadrin e javës së hapur në Universitetin Europian të Tiranës, një ndër aktivitetet e shumta janë edhe ditët e orientimit, të cilat tashmë janë kthyer në traditë në UET dhe kanë …

UET Polivalent: Tashmë me Diploma Profesionale në 5 programe studimi

11 Tetor, 2018

UET Polivalent: Tashmë me Diploma Profesionale në 5 programe studimi Përveç studimeve në Bachelor, Master dhe Doktoraturë, Universiteti Europian i Tiranës vjen me 5 programe në Diploma Profesionale në Kontabilitet, Menaxhim, Turizëm, Aplikime Informatike, Dizajn dhe Modë Universiteti Europian i …

13 studentët e UET pjesë e projektit Rebus në Graz të Austrisë

8 Tetor, 2018

13 studentët e UET pjesë e projektit Rebus në Graz të Austrisë Fokusi i projektit është mbi sipërmarrjen, matjen e kompetencave sipërmarrëse, duke u dhënë mundësi studentëve që krahas diplomës, të marrin dhe një certifikatë që dëshmon kompetencat e tyre …

5 studentët europianë të UET

8 Tetor, 2018

5 studentët europianë të UET Erasmus+ është një nga programet më të njohura të shkëmbimit studentor, me një kontribut të madh në formimin dhe pasurimin e karakterit, si dhe në njohjen dhe përqafimin e kulturave të reja. Një program i …