Showing 1-10 of 668 results

Libri i UET PRESS/ Rapsodia e pjatave të chef Alfred Markut

24 Maj, 2022

Është hera e parë që UET Press sjell një libër të këtij lloji, i cili lind si bashkëpunim i Departamentit të Shëndetit Publik të Universitetit Europian të Tiranës, Qendrës së Projekteve UET dhe chef Alfred Markut Një rrëfim për jetën, …