Showing 1-10 of 21 results

Thirrje për aplikime: Shkëmbim Stafi Administrativ

19 Dhjetor, 2022

Shkëmbim Stafi Administrativ Në kuadër të Programit Erasmus +, International Credit Mobility hapet thirrja për aplikime për shkëmbim stafi akademik për vitin akademik 2022-2023 – University of Almeria, Spain. International Week University of Almeria. Mobilitetet do të kryhet ne periudhen Maj …

Thirrje për aplikime: Shkëmbim Stafi Administrativ dhe Akademik

21 Shtator, 2022

Në kuadër të Programit Erasmus +, International Credit Mobility hapet thirrja për aplikime për shkëmbim stafi administrativ dhe akademik për vitin akademik 2022-2023 – në Galicia, Spanjë. Mobiliteti do të kryhet në gjuhën angleze gjatë vitit akademik 2022-2023. Kohëzgjatja e …

Invitation to Tender, Kalcea Project

17 Nëntor, 2021

Tiranë  17.11.2021  Dear Sir,  INVITATION TO TENDER FOR: FOR EXTERNAL AUDITOR/AUDITING COMPANY for the project – “‘Knowledge Triangle for a Low Carbon Economny (KALCEA)”                                                               I am pleased to inform you that your firm is invited to take part in …

***Thirrje për aplikime për shkëmbim studentor në Universitetin Teramo, Itali

11 Tetor, 2021

[:sq]***Thirrje për aplikime për shkëmbim studentor në Universitetin Teramo, Itali     UET u ofron të gjithë studentëve në programet Bachelor Juridik, mundësinë për shkëmbim studentor 5-mujor gjatë vitit akademik 2021-2022, semestri i dytë. Periudha e mobilitetit: Spring Term 2022: Shkurt – Qershor 2022 …