Që nga fillimi i tij në 2006, UET nuk ka reshtur përpjekjet e tij për ta reformuar, strukturuar dhe kompletuar atë, proceset dhe iniciativat që sigurojnë diplomimin me cilësinë më të lartë të studentëve tanë.

Scan here to read our latest QAA review report

Address:

Kompleksi Xhura, Rruga Xhanfize Keko, Tirana, Albania.

Celular

+355682016616
+355689037765

Address:

Kompleksi Xhura, Rruga Xhanfize Keko, Tirana, Albania.

Celular

+355682016616
+355689037765