Showing 1-10 of 668 results

UET, rinis programi i doktoraturave për vitin 2022

June 4, 2022

Pas një bllokimi tetëvjeçar të programeve të ciklit të tretë të studimeve në të gjithë universitetet e vendit, Universiteti Europian i Tiranës rihapi programin e doktoraturave për vitin 2021-2022. Qasja në këtë dekadë të re flet për një rritje të …

Libri i UET PRESS/ Rapsodia e pjatave të chef Alfred Markut

May 24, 2022

Është hera e parë që UET Press sjell një libër të këtij lloji, i cili lind si bashkëpunim i Departamentit të Shëndetit Publik të Universitetit Europian të Tiranës, Qendrës së Projekteve UET dhe chef Alfred Markut Një rrëfim për jetën, …

Klerisa Azuni studente e komunikimit në Universitetin Europian të Tiranës

Studentja e UET, Klerisa Azuni fituese e Konkursit të Ideve të Sipërmarrjes së studentëve nga universitetet e Ballkanit Perëndimor

May 5, 2022

Konferenca përmbyllëse e konkursit të ideve sipërmarrëse u  zhvillua në UET në “Transnational Dissemination Conference” në kuadër të Javës Ndërkombëtare në Universitetin Europian të Tiranës, në kuadrin e projektit Erasmus+  e–VIVA. Skuadra fituese e këtij konkursi me pjesëmarrës nga studentë …