Showing 521-530 of 668 results

UET, streha e profesorëve senjor të shkencës shqiptare

September 19, 2018

Fakultetet e reja dhe emrat me peshë në fushën e shkencës tashmë në UET. Synimi për të qenë më të mirët që në nisje të rrugëtimit të gjatë. Flasin profesorët e njohur Isuf Kalo, Arben Bushi, Flamur Tartari, Nevila Nika …