Showing 511-520 of 650 results

Ja çfarë mund të gjejë një student në UET

October 1, 2018

Zgjedhja e një universiteti me emër të mirë, e një dege që të ofron në të ardhmen siguri në tregun e punës, programe që të përgatisin me seriozitet në profesion… janë çdo vit dilemat e të rinjve që ndodhen përpara …

Ja lista e aplikantëve në raundin e dytë të regjistrimeve

September 24, 2018

Ja lista e aplikantëve në raundin e dytë të regjistrimeve Fakulteti i Shkencave Humane Edukimit dhe Arteve Liberale Psikologji me profile Shendet Mendor Fakulteti i Shkencave Humane Edukimit dhe Arteve Liberale LETERSI me profile Linguistike Antro Fakulteti i Shkencave Humane …

Mundësi financimi dhe bursa për gati 20 profile studimi në UET

September 24, 2018

Mundësi financimi dhe bursa për gati 20 profile studimi në UET Në kuadrin e ristrukturimit dhe zgjerimit, UET, u krijon mundësinë studentëve që aplikojnë për financim dhe bursa për 20 degë studimi, për degët, si: Filozofi, Histori, Arte Skenike, Arte …