Showing 1-10 of 668 results

Call for Papers – ECONOMICUS

June 28, 2022

Frontline: Insurance Industry – Trends and challenges This Issue invites for theoretical, professional and empirical contributions in the field of insurance. Following the last big natural and social events in Albania, the earthquakes of 2019 and COVID-19 pandemic. It is …

Libri i UET PRESS/ Rapsodia e pjatave të chef Alfred Markut

May 24, 2022

Është hera e parë që UET Press sjell një libër të këtij lloji, i cili lind si bashkëpunim i Departamentit të Shëndetit Publik të Universitetit Europian të Tiranës, Qendrës së Projekteve UET dhe chef Alfred Markut Një rrëfim për jetën, …

Foto/ UET përmbyll Workshop-in “New Media Trends”, me 25 gazetarë…

October 24, 2019

Universiteti Europian i Tiranës ka përmbyllur Workshop-in “New Media Trends”, me 25 gazetarë dhe specialist të marrëdhënieve publike, të cilët morën pjesë në këtë aktivitet për ndërtimin e një studimi 5 vjeçar. Ky aktivitet është konceptuar si tryezë për diskutim, …