Showing 31-40 of 601 results

Industria e turizmit dhe sfida për partneritet me akademinë

December 11, 2021

Departamenti i Menaxhimit dhe Marketingut organizoi një workshop, në kuadër të lançimit të projektit të UET-së, “Projektimi i ofertës turistike bazuar në perspektivën e zhvillimit të qëndrueshëm”, i cili u përzgjodh fitues nga Agjencia Kombëtare për Kërkimin Shkencor dhe Inovacion …

Panairi i 15 Vjetorit, një sukses i ri për UETPRESS

November 22, 2021

Suela Mino Panairi i Librit është nga ato festat e traditës, ku të gjithë janë të mirëpritur, sepse të gjithë ‘kemi nevojë të gëzojmë’; pas kaq kohe të zymtë, në izolim dhe distancë, kemi vërtetë nevojë të gëzojmë. Por në …