Showing 491-500 of 639 results

Dita e parë e UET Polivalent për vitin akademik ‘18-19

October 16, 2018

Dita e parë e UET Polivalent për vitin akademik ‘18-19 Universiteti Europian i Tiranës vjen me pesë fakultete në këtë vit të ri akademik. Tri fakulteteve të mëparshme iu janë shtuar dhe dy të tjera, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, …

UET- Open Week 2018-2019: Samir Mane në UET

October 12, 2018

Samir Mane në UET: E nisa biznesin me vetëm 100 dollarë Biznesmeni i njohur, Samir Mane, foli para studentëve të Fakultetit të Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit. Ai tregoi se si e nisi biznesin, se përse e vlerëson UET dhe tregoi …

UET – Open Week 2018-2019: Çfarë është Java e Hapur në UET

October 12, 2018

Çfarë është Java e Hapur në UET, Kalendari   Universiteti Europian i Tiranës organizon Javën e Hapur, përgjatë së cilës do të zhvillohen një sërë aktivitetesh me fokus studentët, prindërit dhe shoqërinë. “Open Week” filloi me inaugurimin e Fakultetit të …

UET- Open Week 2018-2019

October 12, 2018

Në Javën e Orientimit në UET ishin të ftuar këtë herë ish-presidenti Bujar Nishani dhe biznesmeni i njohur, Samir Mane. Ata dhanë këshilla për të rinjtë, por edhe u bënë pjesë e një rrëfimi shumë interesant Në kuadrin e javës …