AAA_7378

Msc. Sara Zavalani

Diplomuar ne vitin 2015, ne Universitetin e Mjekesise, Tirane, me rezultate te shkelqyera. Mbaruar specializimin per Endokrinologji, ne Qershor 2021 .

Prej vitit 2016-2019 pedagoge ne Fakultetin e Shkencave Mjekesore Teknike, prej 2019 e ne vazhdim pedagoge e jashtme ne Universitetin e Mjekesise, Fakulteti i Mjekesise, Tirane. Prej Prillit 2019 Mjeke ne Spitalin Amerikan 1.

Pjesemarrese ne shume konferenca kombetare dhe nderkombetare, bashkeautore ne postera dhe artikuj ne revistat kombetare dhe nderkombetare.

Aktualisht pedagoge me kohë të plotë në UET, pranë Fakultetit të Shkencave Mjekesore Teknike.