Tag: uet

Foto/ UET përmbyll Workshop-in “New Media Trends”, me 25 gazetarë…

Universiteti Europian i Tiranës ka përmbyllur Workshop-in “New Media Trends”, me 25 gazetarë dhe specialist të marrëdhënieve publike, të cilët morën pjesë në këtë aktivitet për ndërtimin e një studimi 5 vjeçar. Ky aktivitet është konceptuar si tryezë për diskutim, mbi tematika të ndryshme të aktualitetit në botën mediatike dhe trendeve që parashikohen për të […]

Read More