Lajme & Aktivitete

Juristët, politikanët e diplomatët e ardhshëm, në shkollën verore UET

Juristët, politikanët e diplomatët e ardhshëm, në shkollën verore UET   UET Center në bashkëpunim me World Vision Albania dhe në partneritet me Fakultetin e Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare organizojnë Shkollën e Ligjit dhe Lidershipit Dhërmi 2021. Me siguri që të gjithëve ne, na është bërë të paktën njëherë në jetë pyetja, “çfarë […]

“Çfarë të bëhem kur të rritem”, nis shkolla e UET “Ligj e Lidership”

“Çfarë të bëhem kur të rritem”, nis shkolla e UET “Ligj e Lidership”   UET Center në bashkëpunim me World Vision Albania dhe në partneritet me Fakultetin e Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare organizojnë Shkollën e Ligjit dhe Lidershipit Dhërmi 2021. Me siguri që të gjithëve ne, na është bërë të paktën njëherë në […]

UET vijon bashkëpunimin me Universitetin e Shkodrës, projektet e reja

Në vazhdën e bashkëpunimit të tyre, UET dhe Universiteti i Shkodrës nënshkruan sot marrëveshjen e bashkëpunimit në projekte të ndryshme pjesë e së cilave është edhe mbështetja institucionale e ndërsjelltë për mbrojtjet e doktoratave dhe titujve akademike Universiteti Europian i Tiranës dhe Universiteti i Shkodrës nënshkruan sot një Marrëveshje Bashkëpunimi e cila daton më herët […]

UET Alumni, rrjeti që zgjerohet bashkë me suksesin e universitetit

10 të nominuar nga brezi i tretë i të diplomuarave, Shpat Kolgega merr Çmimin e Karrierës UET 2021 “Suksesi i çdo shkolle mund të matet me kontributin që Alumni jep në jetën tonë kombëtare”. Kështu do të shprehej në shtator të vitit 1946, presidenti amerikan John F. Kennedy, gjatë fjalimit të tij në një përvjetor […]

Gjet Ndoj promovon në UET librin “Arbëria në kufijtë e mbijetesës”

Në ambientet e Universitetit Europian të Tiranës u promovua dje, si një bashkëbisedim me studentët e të Shkencave Humane dhe Komunikimit, në vazhdën e “Departement’s Book Review”, libri “Arbëria në kufijtë e mbijetesës” me autor Gjet Ndoj Nuk është hera e parë që historiani Gjet Ndoj vjen në UET, por ashtu siç ai u shpreh […]

Shpat Kolgega, fituesi i Çmimit të Karrierës në UET

Shpat Kolgega, fituesi i Çmimit të Karrierës në UET Rikthehet UET Alumni, 10 të nominuar nga brezi i tretë i të diplomuarëve UET Alumni mblodhi pasditen e së enjtes, në ambientet e këtij universiteti, ish-studentët e brezit të tretë, të diplomuar në vitet 2008- 2011. Një rikthim në shtëpi plot emocion, nostalgji, ritakime, shoqëruar me […]

Çmimi i Karrierës UET 2021: Ja 10 kandidaturat

Viti 2021 shënon 13 vjetorin e themelimit të UET Alumni, njëkohësisht përkon edhe me brezin e tretë të të diplomuarve pranë Universitetit Europian të Tiranës. Siç është kthyer në traditë, UET Alumni do të japë edhe këtë vit Çmimin e Karrierës. Të nominuarit janë zgjedhur nga të diplomuarit e brezit të tretë 2008-2011, duke u […]

Sezoni teatror 2021/ Shfaqet në UET premiera e “Domino në Burgator”

Universiteti Europian i Tiranës ishte vendi i përzgjedhur për hapjen e sezonit teatror për vitin 2021. Ditën e hënë më, 7 qershor, në sallën “Aula Magna” u luajt në skenë premiera e shfaqjes “Domino në Burgator”, me skenar dhe regji të Armand Borës dhe me interpretimin e aktorëve të mirënjohur Xhevat Limani, Alfred Trebicka dhe […]

Rikthehet Talent 2, konkursi i arteve në UET

I kthyer në një traditë, Departamenti i Arteve të Aplikuara në UET zhvillon edicionin e dytë të konkursit të arteve UET Talent 2 Universiteti Europian i Tiranës është një prej universiteteve, i cili gjithmonë qëndron pranë studentëve duke i nxitur dhe stimuluar jo vetëm nëpërmjet procesit mësimor, por edhe nëpërmjet aktiviteteve dhe konkurseve të shumta. […]

Trajnimi i MENTORSHIP-it, Jaka vlerëson mësuesit e gjimanzeve

Universiteti Europian i Tiranës zhvilloi të shtunën seancën e tretë trajnuese me mësuesit dhe drejtuesit e shkollave të mesme, në kuadër të “Këshillimi i Karrierës në Komunitet”, projekt i Institutit Europian Pashko në partneritet me Dhomën e Tregëtisë dhe Industrisë në Tiranë. Në kuadër të projektit “Këshillimi i Karrierës në Komunitet” organizohen evente, takime, për […]