Lajme & Aktivitete

Promovohet në UET “Kryqëzimi i Tokës” nga Nikolin Gurakuqi

Promovohet në UET “Kryqëzimi i Tokës” nga Nikolin Gurakuqi Në një atmosferë të veçantë, mes muzikës e poezisë, erdhi në ambientet e Universitetit Europian të Tiranës, në aktivitetin e përjavshëm Department’s Book Reviw, promovimi i librit me poezi e prozë poetike “Kryqëzimi i Tokës, nga profesori dhe regjisori i njohur, Nikolin Gurakuqi. Pas prezantimit në […]

Trajnimi i UET, certifikohen 50 mësues të shkollave të mesme

Trajnimi i UET, certifikohen 50 mësues të shkollave të mesme Ditën e shtunë u realizua edicioni i nëntë i sesionit të tretë të Këshillimit të Karrierës në Komunitet. Aktivitetet trajnues u realizuan në kuadrin e projektit të Institutit Europian PASHKO për drejtuesit e mësuesit e shkollave të mesme profesionale për mentorimin e orientimin e karrierës […]

UET nderon 100 më të mirët e vitit akademik 2020-2021

UET nderon 100 më të mirët e vitit akademik 2020-2021 Në një ceremoni që tashmë është traditë, UET kurorëzoi 100 më të mirët e vitit akademik 2020-2021, në 15 vjetorin e ekselencës Lodhje, sakrificë dhe orë të gjata studimi u shuan si me magji në një ceremoni të organizuar nga Universiteti Europian i Tiranës ditën […]

Pse studentët e shkencave politike duhet të ndjekin masterin PoSIG

Pse studentët e shkencave politike duhet të ndjekin masterin PoSIG Departamenti i Shkencave Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare, në bashkëpunim me Zyrën e Projekteve organizuan UET Info Day, rreth programit të përbashkët të Masterit PoSIG. Studentët që kanë mbaruar, ose janë në mbyllje të ciklit bachelor për Shkenca Politike, ose Marrëdhënie Ndërkombëtare, tashmë kanë një mundësi […]

Thirrje për aplikime për shkëmbim studentor në Universitetin Teknik të Varna, Bullgari

Thirrje për aplikime për shkëmbim studentor në Universitetin Teknik të Varna, Bullgari UET u ofron të gjithë studentëve në programin Bachelor Inxhinieri Informatike dhe Industriale mundësinë për shkëmbim studentor 5-mujor gjatë vitit akademik 2021-2022, semestri i parë.   Periudha e mobilitetit: Fall Term 2021: Shtator 2021- Shkurt 2022. Aplikimi kryhet me email në [email protected] Deadline: 10 […]

Thirrje për pozicion pedagog

Thirrje për pozicion pedagog Departamenti i Inxhinierisë dhe Arkitekturës ka hapur thirrje për staf akademik: Arkitektë, Inxhinierë Ndërtimi, Inxhinierë Mekanikë, Inxhinierë Elektronikë, Inxhinierë Elektrikë, Inxhinierë Energjitikë. Aplikimet duhet të dorëzohen me e-mail në : [email protected] ose pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore deri në 6 Korrik 2021.

Thirrje për pozicion pedagog

Thirrje për pozicion pedagog në Teknologji Informacioni ose Inxhinieri Informatike. Departamenti i Teknologjisë dhe Informacionit ka hapur thirrje për pedagog në programin e Inxhinierisë Informatike ose Teknologjisë së Informacionit. Aplikimet duhet të dorëzohen me e-mail : [email protected] ose pranë Zyrës së Burimeve Njerëzore deri në 6 Korrik 2021.

Mustafa Nano në Shkollën Verore të UET: Kadare, edukatori im i parë

Mustafa Nano në Shkollën Verore të UET: Kadare, edukatori im i parë   Gazetari dhe shkrimtari Mustafa Nano ‘zbërthehet’ nga maturantët, në Shkolla e Ligjit dhe Lidershipit Dhërmi 2021 Për gjatë 3 ditëve (22- 24 qershor) Universiteti Europian i Tiranës, në bashkëpunim me World Vision Albania, zhvilloi Shkollën e Ligjit dhe Lidershipit- Dhërmi 2021. Maturantë […]

Department’s Book Review UET/ Bardhyli rrëfen të pathënat e Kadaresë

Department’s Book Review UET/ Bardhyli rrëfen të pathënat e Kadaresë   Drejtoresha e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, Alda Bardhyli solli dje në Department’s Book Review në një bashkëbisedim me studentët e Departamentit të Shkencave Humane dhe të Komunikimit në UET, përjetimet e saj mbi librin “Kohë për Rrëfim”. Një dialog i studiueses Alda […]