Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale

Stafi Akademik, Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimi dhe Artet Liberale

  • Departamenti i Shkencave Humane dhe Komunikimit

Komunikimi

Belina Budini (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Miranda Prifti (bio) Dr. [email protected]
Irena Myzeqari Dr. [email protected]
Marisa Dhoska (bio) Msc. [email protected]
Erisela Marko (bio) Msc. [email protected]
Edi Vlusha Msc. [email protected]

Letërsia dhe Linguistika

Genciana Egro(bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Dritan Idrizi (bio) Msc. [email protected]
Vahidije Kadiu (bio) MSc. [email protected]

History and Philosophy

Dritan Egro (bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
Klementin Mile (bio) Dr. [email protected]

 

  • Departamenti i Psikologjisë, Edukimit dhe Sporteve

Edukimi

Edukim
Edi Puka (bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
Adrian Papajani (bio) Prof. Dr [email protected]
Tomi Treska (bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
Etleva Haxhihyseni(bio) Msc. [email protected]

Psikologji

Briseida Andoni (bio) Phd. [email protected]
Brunilda Hoxhaj (bio) Dr. [email protected]
Elsida Sinaj (bio) Dr. [email protected]
Dorina Xhani (bio) Dr. [email protected]
Rovena Kushta (bio) Msc. [email protected]
Odeta Cacaj (bio) Msc. [email protected]

Sporte

Marjo Shabanaj (bio) Msc. [email protected]
Bora Sulka (bio) Msc. [email protected]
Aldo Mucollari (bio) Msc. [email protected]
Dorjan Isufaj (bio) Msc. [email protected]
Arian Farka (bio) Msc. [email protected]
Gerti Metani (bio) Msc. [email protected]

 

  • Departamenti i Arteve të Aplikuara

Artet Pamore dhe Skenike

Ermir Nika (bio) Dr. [email protected]
Bujar Kapexhiu Prof. Dr. (Mjeshter) [email protected]
Abaz Hado Dr. (Mjeshter) [email protected]
Johan Botka Msc. (Mjeshter) [email protected]
Dritan Boriçi Msc. (Mjeshter) [email protected]
Anila Zajmi Katanolli Msc. (Mjeshter) [email protected]
Nikolin Gurakuqi Msc. (Mjeshter) [email protected]
Shaqir Veseli Msc. (Mjeshter) [email protected]
Gejsi Tafa Msc. [email protected]
Igli Zarka Msc. [email protected]

Arte muzikore

Piro Misso Prof. Dr. (Mjeshter) [email protected]
Ramazan Peku Prof. Dr. (Mjeshter) [email protected]
Edith Mihal Prof. Asoc. Dr. (Emeritus) [email protected]
Shqipe Zani Prof. Dr. [email protected]
Suzana Kuka (bio) Msc. [email protected]
Kristi Bello (bio) Msc. [email protected]
Suela Bala Msc. [email protected]
Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale