Lajme & Aktivitete

Bashkëpunimi UET-Ora News për të suportuar studentët e talentuar drejt medias

Bashkëpunimi UET-Ora News për të suportuar studentët e talentuar drejt medias Presidenti i televizionit Ora News, Ylli Ndroqi ka hapur dyert e këtij televizioni për të rinjtë që kanë pasionin dhe dëshirën për t’u angazhuar në media. Nisma e mbështetur dhe organizuar nga drejtoresha, Mariam Ndroqi, synon të ndihmojë dhe suportojë studentët që shohin të […]

UET prezanton Fakultetin e Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale

Universiteti Europian i Tiranës me anë të një ekspozite me punimet artistike të studentëve të tij, ka prezantuar Fakultetin e Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale. Ka qenë një punë prej dy vitesh e këtij universiteti për të bërë të mundur themelimin e një fakulteti që iu përket tërësisht shkencave humane, ku sipas Dekanit të […]

Çfarë është projekti UET- polivalent: 5 fakultete, 15 departamente dhe qendra kërkimore, 35 grup-lëndë, 75 programe studimi, 125 profile, 750 lëndë

Pas dymbëdhjetë vitesh kontribut në historinë e arsimit të lartë shqiptar, UET vjen i reformuar, me një ristrukturim dhe “zgjerim” të ofertës së tij akademike. Tashmë fakultetet e UET janë 5, ku tri fakulteteve të mëparshme u janë shtuar dhe dy të tjera, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, si dhe Fakulteti i Inxhinierisë, Informatikës dhe […]

UET, streha e profesorëve senjor të shkencës shqiptare

Fakultetet e reja dhe emrat me peshë në fushën e shkencës tashmë në UET. Synimi për të qenë më të mirët që në nisje të rrugëtimit të gjatë. Flasin profesorët e njohur Isuf Kalo, Arben Bushi, Flamur Tartari, Nevila Nika dhe Shkëlqim Zeqo. Universiteti Europian i Tiranës nuk ka menduar vetëm për hapjen e degëve […]

Në përgatitje të UET për dekadën e dytë: Komunikimi për publikun vjen nga ish-studentët dhe studentët

Në përgatitje të UET për dekadën e dytë: Komunikimi për publikun vjen nga ish-studentët dhe studentët Zhurmshëm, dukshëm, aprovues, kundërshtues, njëzëri, njëmendje, pa ndalur, pa drojë e pezëm… Kështu katër themeluesit e UET, nisën t’i komunikonin “botës” se një universitet i ri kish lindur. Një tempull i ri dijeje qe ngritur mbi themele idealesh, energjie, fryme […]