Lajme & Aktivitete

Marketingu, një pasion i përhershëm

Marketingu, një pasion i përhershëm Nga prof. asoc. dr. Kreshnik Bello E thjeshtë, por tepër domethënëse, shprehja “Gjithçka është marketing” shfaqet jo vetëm si një udhërrëfyes filozofik i marketingut dhe biznesit në këtë funddekadë të dytë të shekullit XXI, por prezanton edhe një realitet dinamik të mbarë shoqërisë botërore në Epokën e sotme Digjitale, e […]

UET me programe studimi në sporte me 10 profile

UET me programe studimi në sporte me 10 profile Seksioni i sporteve është një sfidë për Universitetin Europian të Tiranës. Një sfidë që ka ardhur prej një përfundimi mendor dhe fizik prej dy vitesh dhe doli në një rezultat të mirëpërcaktuar me dy programe studimi që UET ofron në të dyja ciklet e studimit Bachelor […]

Australia, një histori unike e suksesit global: Studentët e UET prezantohen me mundësitë për të studiuar në Southern Cross University

Australia, një histori unike e suksesit global: Studentët e UET prezantohen me mundësitë për të studiuar në Southern Cross University Studentët e UET kanë patur mundësinë të ndjekin një leksion të hapur i cili i ka prezantuar ata me Southern Cross University, një nga universitet më të mira në Australi si dhe mundësitë që ofrohen për të […]

Oferta akademike për studimet Master në UET: 33 programe dhe 151 profile studimi

Oferta akademike për studimet Master në UET: 33 programe dhe 151 profile studimi Për çfarë profilesh profesionistësh ka nevojë sot tregu i punës dhe sa po arrijnë universitetet t’i përgjigjen biznesit me anë të kurrikulave dhe profileve Master? Universiteti Europian i Tiranës, tashmë ‘UET Polivalent’ vjen i reformuar me një ristrukturim dhe “zgjerim” të ofertës së […]

Ariton Muçaj, ish-studenti i UET që u pranua në Universitetin e Westminster në Londër

Ariton Muçaj, ish-studenti i UET që u pranua në Universitetin e Westminster në Londër Vendimi për të aplikuar në Universitetin e Westminster në Londër erdhi krejt natyrshëm. Teksa kërkonte në internet për universitet më të mira ndërkombëtare për degën e Financës, ky institucion i tërhoqi vëmendjen dhe thuajse në mënyrë të pavetëdijshme, përgatiti të gjithë […]

Promovohet në UET: “Një jetë me antropologjinë”, një libër me autor profesorin Emeritus, Aleksandër Dhima

Është promovuar në UET libri me titull “Një jetë me antropologjinë. Studime, projekte kërkimore, recensa, opinione, intervista (2011 – 2018)” me autor Prof. Dr. Aleksandër Dhima. Libri i ri i prof. Aleksandër Dhimës u destinohet kryesisht studentëve të të tria cikleve (BA, MA, DR), si ndihmesë në përgatitjen e diplomave respektive në kuadër të programeve Sociologji-Antropologji […]

10 vjet studime Master në UET, ja bilanci dhe kërkesat e biznesit

Universiteti Europian i Tiranës zhvilloi forumin e përvitshëm në kuadër të projektit 250+ me 250 kompanitë më të mëdha në vend. Biznesi tashmë thekson se problemi kryesor i tyre mbetet aftësia e personelit Viti akademik 2018-2019 shënon vitin e dhjetë të studimeve Master në UET. Që prej vitit 2008, kur nisën programet e para Master, […]

Haradinaj i jep presidentit të UET, Civici medaljen e Skënderbeut

Haradinaj i jep presidentit të UET, Civici medaljen e Skënderbeut I ftuar në Forumet UET, nën moderimin e përgjegjëses së Departamentit të Shkencave Humane dhe Komunikimit, prof. asoc. dr. Belina Budini, kryeministri kosovar vlerësoi presidentin e UET “Për kontribut të çmuar në të mirën e kombit” Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ishte i ftuar nderi […]