Lajme & Aktivitete

Ndriçime Kuçi: Të tilla organizime ndihmojnë për një këshillim efektiv karriere

Ndriçime Kuçi: Të tilla organizime ndihmojnë për një këshillim efektiv karriere Ndriçime Kuçi është një nga mësueset pjesëmarrëse në këtë Forum të parë të Shëndetit Publik. Ajo vjen nga gjimnazi “Isa Boletini” dhe tregon se interesimi për të marrë pjesë në këtë aktivitet vjen si pasojë e lëndëve që jep mësim, biologji dhe kimi. Këto […]

Zamrika Pajo: Forumi i Shëndetit Publik, një mundësi e shtuar për nxënësit

Zamrika Pajo: Forumi i Shëndetit Publik, një mundësi e shtuar për nxënësit Zamrika Pajo është mësuese e bio-kimisë në gjimnazin “Fuat Babani” në qytetin e Bilishtit. Së bashku me disa studentë nga kjo shkollë, ajo ishte pjesë e Forumit të Shëndetit Publik. “Të tilla aktivitete janë vërtetë informuese dhe të dobishme për nxënësit. Organizimi i […]

Elvis Tota: Ishte një privilegj të mësoje nga mjekët më të mirë të vendit

Elvis Tota: Ishte një privilegj të mësoje nga mjekët më të mirë të vendit Elvis Tota është maturant në gjimnazin e përgjithshëm “Vajdin Lamaj” dhe dëshiron që në të ardhmen të bëhet mjek. “Vendosa të aplikoj për t’u bërë pjesë e këtij forumi pasi qëllimi im është që të ndjek shkollën e lartë në fushën […]

Ani Hysenaj: Një forum i veçantë dhe mjaft i vlefshëm për formimin tim

Ani Hysenaj: Një forum i veçantë dhe mjaft i vlefshëm për formimin tim Ani Hysenaj është maturante në shkollën Qemal Stafa. Ajo është bërë pjesë e Forumit të Shëndetit Publik 2018, për shkak se mjekësia është pasioni i saj. Ani rrëfen se sapo pa thirrjen që u drejtohej maturantëve për të qenë pjesë e këtij […]

UET dhe IEP organizojnë Forumin e parë të Shëndetit Publik

UET dhe IEP organizojnë Forumin e parë të Shëndetit Publik Nis nesër “Forumi i Shëndetit Publik 2018” i cili do të zhvillohet në qytetin e Elbasanit në datat 7 – 9 dhjetor. Për tre ditë, specialistë të shumtë nga fusha e mjekësisë si dhe maturantë të cilët kanë pasion dhe pjesë të interesave të tyre mjekësinë, […]

Ja 11 aktivitetet rinore të Institutit Europian Pashko në bashkëpunim me UET

Ja 11 aktivitetet rinore të Institutit Europian Pashko në bashkëpunim me UET Instituti Europian Pashko në bashkëpunim me Universitetin Europian të Tiranës organizojnë 11 aktivitete rinore të shtrira përgjatë harkut kohor të një viti. Kjo vjen në kuadrin e programit për zhvillimin dhe impaktin social që IEP e ka si një nga politikat e saj […]

‘Dita e Sipërmarrjes në UET’, Balliu: Si lindi marka e kafeneve ‘Mon Cheri’

‘Dita e Sipërmarrjes në UET’, Balliu: Si lindi marka e kafeneve ‘Mon Cheri’ Dita e sipërmarrjes në UET synon që të frymëzojë të rinjtë të besojnë tek idetë e tyre dhe për t’i nxitë ata që të ndërmarrin hapa për t’i konkretizuar ato. Në këtë kuadër, të ftuarit në këtë organizim janë gjithnjë një shembull i […]