Lajme & Aktivitete

Ja pse studentët e UET bëhen pjesë e Klubeve të Arteve

Edukimi nuk ndalet te dera e klasës, prandaj edhe aktivitetet e studentëve janë thelbësore për të plotësuar studimet, krijuar mundësi për miqësi dhe zbulim të vetvetes. Nuk rastis që të kalosh rrugës pranë Universitetit Europian të Tiranës dhe të mos dëgjosh muzikë të mirë, një zë të bukur apo një instrument që të kënaq veshin. […]

UET tashmë me dy diploma të dyfishta me IMS-Gjeneva në ciklin master

Universiteti Europian i Tiranës ka lidhur një marrëveshje me International Management School Geneva, ku studentët dhe Alumni i UET mund të kryejne diploma të dyfishta në Administrim Biznes dhe Financë. UET është një universitet i cili ka krijuar dhe krijon partneritete të shumta të cilat e përforcojnë akoma dhe më shumë. Së fundmi Universiteti Europian […]

Melisa, ekselentja që zgjodhi formimin profesional në UET

“Kisha të drejtën e botës për të zgjedhur çfarëdolloj dege, por zgjodha formimin profesional, sepse në jetë dua të bëj atë që kam pasion”. Kështu shprehet Melisa Xhepa, studentja ekselente e Universitetit Europian, teksa shpjegon me shumë patos rrugëtimin 1 vjeçar në këtë universitet. Melisa është nga ato rastet e rralla, që e ka nisur […]

Jeta dhe puna pas Covid-19: Dilema e një të ardhme të ndritshme

Jeta dhe puna pas Covid-19: Dilema e një të ardhme të ndritshme Arlinda Ymeraj Përgjegjëse e Departamentit të Marketingut dhe Menaxhimit UET Të gjithë qytetarët dhe profesionstët, pavarësisht nga tematika e bisedës ngulmojnë në mendimin që gjithshka do të jetë ndryshe pas COVID-19. Unë nuk e përjashtoj vehten, por dëshiroj të ndaloj tek ato që […]

Dekani i UET Meka: EKONOMIA GLOBALE DHE AJO SHQIPTARE GJATË DHE PAS PANDEMISË COVID-19

Dekani i UET Meka: EKONOMIA GLOBALE DHE AJO SHQIPTARE GJATË DHE PAS PANDEMISË COVID-19 Prof.Asoc.Dr. Elvin Meka Dekan Fakulteti i Ekonomisë, Biznesit dhe Zhvillimit Tashmë po bëhen rreth tre muaj që nga shpërthimi global i pandemisë së COVOD-19, e cila përditë e më shumë po të e vendos ekonominë globale përballë krizës më të madhe […]

Profesori i UET për Çështjet e Sigurisë: Pandemia po godet sigurinë në themele

Profesori i UET për Çështjet e Sigurisë: Pandemia po godet sigurinë në themele Kristaq Xharo Në se globalizmi e ktheu botën në një fshat të madh, korona virus (Covid-19) e trajtoi atë si një tullumbace. Ndërsa bota ringriti gardhet gjeografikë siç bëri 400 vite më parë(1648) në Traktatin e Vestfalisë, korona virus i treti këta […]

Presidenti i UET: Studentët duhet të shohin një motiv më shumë për…

Presidenti i Universitetit Europian të Tiranës Prof. Assoc. Dr. Selami Xhepa thekson e rëndësisë të mësimit online por edhe afrimiteti me leximin tashmë është më i domosdoshëm, në veçanti gjstë situatës së krijuar në të gjithë botën si shkak i virusit Covid-19. Duke shtuar më tej Presidenti i UET shton se, gjendja e sotme e […]

INVITATION TO TENDER

INVITATION TO TENDER FOR: FOR EXTERNAL AUDITOR/AUDITING COMPANY for the project – “Enhancing and Validating servIce related competences in Versatile learning environments in Western BAlkan Universities (e-VIVA)”                                                              We would like to invite the interested entities to take part in the procedure for the above contract. The complete tender dossier is attached to this letter. […]