Kontakt

Kontakte

Adresa: Bulevardi “Gjergj Fishta”, Nd.70, H.1, Njësia Bashkiake Nr.7, Kodi Postar 1023, Tiranë, Shqipëri

  [email protected]      +355 68 20 16 616

PresidentiRektoriAdministratori
Prof. Asoc. Dr. Selami XhepaProf. Dr. Tonin GjurajTildi Çadri
[email protected][email protected][email protected]
Zv. Rektore për Çështjet AkademikeZv. Rektore për Zhvillimin Institucional dhe Studentët  Zyra e Burimeve Njerëzore
 Prof. Dr. Drita KrujaProf. Dr. Ermira QosjaRovena Lika
[email protected][email protected][email protected]
Sekretaria e PërgjithshmeZv. AdministratoriZyra e Standardit dhe Cilësisë
Odeta CacajDr. Agim KasajElda Papa
[email protected][email protected][email protected]
Dekane e Studentëve Zyra e Kontratave
Elsida SinajMerita Kotorri
[email protected][email protected]
 +355 68 90 37 765