Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare

Stafi Akademik, Fakulteti i Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare

  • Departamenti i Shkencave Juridike

Ferit Duka (bio) Prof. Dr [email protected]
Evelina Bach Jensen PhD [email protected]
Sofjana Veliu (bio) Dr. [email protected]
Xhezair Zaganjori Prof. Dr. [email protected]
Ervis Koxhaj (bio) Msc. [email protected]
Endire Bushati (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Renata Kau (bio) PhD [email protected]
Ardvin Kraja (bio) Dr. [email protected]
Besnik Maho Dr. [email protected]
Jonida Gjika Dr. [email protected]
Arjana Fullani [email protected]
  • Departamenti i Shkencave Sociale të Aplikuara

Tonin Gjuraj (bio) Prof. Dr [email protected]
Roland Lami (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Nevila Nika (bio) Prof. Dr. [email protected]
Ervis Iljazaj (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Florian Cullhaj PhD [email protected]
Gerti Sqapi (bio) Dr. [email protected]
Fatri Morina (bio) Dr. [email protected]
Klajdi Logu (bio) Msc. [email protected]
Vilma Spahiu (bio) Dr. [email protected]
Kristaq Xharo (bio) Prof. Dr [email protected]
Andja Karroqe MSc. [email protected]
Ilir Korbi MSc. [email protected]
Enri Hide Prof. Asoc. Dr [email protected]
Blendi Lami (bio) Dr. [email protected]
Fatos Tarifa Dr. [email protected]