Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale

Stafi Akademik, Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale

  • Departamenti i Shkencave Humane dhe të Komunikimit
Belina Budini (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Miranda Prifti (bio) Dr. [email protected]
Marisa Dhoska (bio) Msc. [email protected]
Elta Derri (bio) Msc. [email protected]
Mustafa Nano Mjeshter [email protected]
Edi Vlusha Msc. [email protected]
Dritan Egro (bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
Klementin Mile (bio) Dr. [email protected]
Aleksander Kocani Mjeshter [email protected]
Brikena Smajli (bio) Dr. [email protected]
Genciana Egro Prof. Asoc. Dr [email protected]
Nazmije Gjoçi Dr. [email protected]
Vahidije Kadiu MSc. [email protected]

 

  • Departamenti i Psikologjisë, Edukimit dhe Sporteve
1 Adrian Papajani (bio) Prof. Dr [email protected]
2 Edi Puka (bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
3 Tomi Treska (bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
4 Briseida Andoni Phd. [email protected]
5 Dorina Xhani Dr. [email protected]
6 Brunilda Hoxhaj Dr. [email protected]
7 Rovena Kushta (bio) Msc. [email protected]
8 Etleva Haxhihyseni Msc. [email protected]
9 Klodiana Shala Msc. [email protected]
10 Marjo Shabanaj Msc. [email protected]

 

  • Departamenti i Arteve të Aplikuara
Ylljet Alicka (bio) Prof. Dr [email protected]
Ermir Nika Dr. [email protected]
Erisela Marko (bio) Msc. [email protected]
Johan Botka Mjeshter [email protected]
Dritan Boriçi Mjeshter [email protected]
Anila Zajmi Katanolli Mjeshter [email protected]
Nikolin Gurakuqi Mjeshter [email protected]
Bujar Kapexhiu Mjeshter [email protected]
Kristi Bello (bio) Msc. [email protected]
Edith Mihal EMERITUS [email protected]