Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale

Stafi Akademik, Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale

  • Departamenti i Shkencave Humane dhe të Komunikimit

Komunikim

Belina Budini (bio) Prof. Asoc. Dr [email protected]
Miranda Prifti (bio) Dr. [email protected]
Irena Myzeqari Dr. [email protected]
Marisa Dhoska (bio) Msc. [email protected]
Elta Derri (bio) Msc. [email protected]
Erisela Marko Msc. [email protected]
Edi Vlusha Msc. [email protected]

Letërsi dhe Linguistikë

Genciana Egro Prof. Asoc. Dr [email protected]
Dritan Idrizi (bio) Msc. [email protected]
Vahidije Kadiu (bio) MSc. [email protected]

Histori dhe Filozofi

Dritan Egro (bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
Klementin Mile (bio) Dr. [email protected]

 

  • Departamenti i Psikologjisë, Edukimit dhe Sporteve

Edukim

Edukim
Edi Puka (bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
Adrian Papajani (bio) Prof. Dr [email protected]
Tomi Treska (bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
Etleva Haxhihyseni Msc. [email protected]

Psikologji

Briseida Andoni Phd. [email protected]
Brunilda Hoxhaj Dr. [email protected]
Elsida Sinaj Dr. [email protected]
Dorina Xhani Dr. [email protected]
Rovena Kushta (bio) Msc. [email protected]
Odeta Cacaj (bio) Msc. [email protected]

Sporte

Marjo Shabanaj Msc. [email protected]
Bora Sulka Msc. [email protected]
Aldo Mucollari Msc. [email protected]
Dorjan Isufaj Msc. [email protected]

 

  • Departamenti i Arteve të Aplikuara

Arte Pamore dhe Skenike

Ermir Nika Dr. [email protected]
Bujar Kapexhiu Prof. Dr. (Mjeshter) [email protected]
Abaz Hado Dr. (Mjeshter) [email protected]
Johan Botka Msc. (Mjeshter) [email protected]
Dritan Boriçi Msc. (Mjeshter) [email protected]
Anila Zajmi Katanolli Msc. (Mjeshter) [email protected]
Nikolin Gurakuqi Msc. (Mjeshter) [email protected]
Shaqir Veseli Msc. (Mjeshter) [email protected]
Gejsi Tafa Msc. [email protected]
Igli Zarka Msc. [email protected]

Arte Muzikore

Piro Misso Prof. Dr. (Mjeshter) [email protected]
Ramazan Peku Prof. Dr. (Mjeshter) [email protected]
Edith Mihal Prof. Asoc. Dr. (Emeritus) [email protected]
Shqipe Zani Prof. Dr. [email protected]
Suzana Kuka Msc. [email protected]
Kristi Bello (bio) Msc. [email protected]
Fakulteti i Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale