Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike

Stafi Akademik, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike

  • Departamenti i Infermierisë dhe Fizioterapisë

Voltisa Lama (bio) Prof. Asoc. Dr. [email protected]
Aleksander Dhima (bio) Prof. Dr. [email protected]
Ismet Nika Dr. [email protected]
Anisa Hoxha Msc. [email protected]
Esida Caushi Msc. [email protected]
Iva Rrugija Msc. [email protected]
Kujtim Mulgeci Msc. [email protected]
  • Departamenti i Imazherisë

Admir Jançe Dr. [email protected]
Ermira Hodo Phd. [email protected]
Brunilda Mezani (bio) PhD [email protected]
Najada Kallashi Dr. [email protected]
Lumturi Mërkuri Dr. Lumturi.Merku[email protected]
Sulejman Haxhi Msc. [email protected]
Fluturim Nela Msc. [email protected]
  • Qendra e kërkimeve shkencore në shëndet publik”
Pirro Prifti Prof. Dr. [email protected]
Kiri Zallari Prof.Asoc.Dr. [email protected]
Elvana Rista Dr. [email protected]
Abla Tusha Dr. [email protected]
Afërdita Bicoku Msc. [email protected]
Erald Pepaj Msc. [email protected]
Besa Hyseni Msc. [email protected]
Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike