Category: Evente

Invitation to Tender “ENGINE” Project

I am pleased to invite you to take part in the procedure for the above contract. The complete tender dossier is attached to this letter. It includes: Annexes: Terms of Reference Work Plan and Methodology (to be submitted by the tenderer using the template provided) Offer We look forward to receiving your tender before the […]

Read More

Invitation to Tender for “Drive Project” software

Subject: Invitation to tender for < Equipment (Software) DRIVE Project > Dear Madam/Sir, This is an invitation to tender for the above-mentioned supply contract. Please find enclosed the following documents, which constitute the tender dossier: Annexes: Supply contract notice Annex II + III: technical specifications + technical offer (to be submitted by the tenderer using […]

Read More

UET prezanton Fakultetin e Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale

Universiteti Europian i Tiranës me anë të një ekspozite me punimet artistike të studentëve të tij, ka prezantuar Fakultetin e Shkencave Humane, Edukimit dhe Arteve Liberale. Ka qenë një punë prej dy vitesh e këtij universiteti për të bërë të mundur themelimin e një fakulteti që iu përket tërësisht shkencave humane, ku sipas Dekanit të […]

Read More

Çfarë është projekti UET- polivalent: 5 fakultete, 15 departamente dhe qendra kërkimore, 35 grup-lëndë, 75 programe studimi, 125 profile, 750 lëndë

Pas dymbëdhjetë vitesh kontribut në historinë e arsimit të lartë shqiptar, UET vjen i reformuar, me një ristrukturim dhe “zgjerim” të ofertës së tij akademike. Tashmë fakultetet e UET janë 5, ku tri fakulteteve të mëparshme u janë shtuar dhe dy të tjera, Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike, si dhe Fakulteti i Inxhinierisë, Informatikës dhe […]

Read More

UET, streha e profesorëve senjor të shkencës shqiptare

Fakultetet e reja dhe emrat me peshë në fushën e shkencës tashmë në UET. Synimi për të qenë më të mirët që në nisje të rrugëtimit të gjatë. Flasin profesorët e njohur Isuf Kalo, Arben Bushi, Flamur Tartari, Nevila Nika dhe Shkëlqim Zeqo. Universiteti Europian i Tiranës nuk ka menduar vetëm për hapjen e degëve […]

Read More

Aplikimet për në Universitet: Nuk dini çfarë dege të zgjidhni?! UET ju vjen në ndihmë me këshillim karriere

Maturantët shqiptarë që kandidojnë për universitet në vitin akademik 2018-2019 duhet të jenë shumë të kujdesshëm në plotësimin e formularëve dhe llogaritë që bëjnë për të fituar degën e studimit që duan. Por maturantët në dilemë për zgjedhjen e degës puna është dhe më e vështirë. Universiteti Europian i Tiranës ka disa zyra të posaçme […]

Read More